Nu va functiona nici un sfat din partea nimanui. Doar el se poate aduce cu picioarele pe pamant in timp, asa ca sfaturile vis-a-vis de ea sunt complet inutile. Poate sa-si scurteze agonia gasindu-si o ocupatie. Sugereaza-i sa se duca la sala (tragand de fiare sau lovind sacii va elimina energia negativa si se va simti mai bine), sa se apuce de un sport, sa faca un curs, sa citeasca o carte buna. El trebuie sa inteleaga ca oamenii sunt diferiti si au dreptul sa ia orice decizie asupra propriei persoane. Poate a ranit si el in trecut pe cineva datorita deciziilor luate, cu siguranta o va face si in viitor, e inevitabil, nu putem sa traim doar ca sa-i multumim pe altii.
Trist Probabil ca fata să fi fost prinsă de parinţi. Şi să i se fi interzis să îi vorbească băiatului. Ştii cum pot fi unii parinţi . În fine,cel mai bine ar fi să îi fii alături şi să gasiţi glume, jocuri. Scoate-l şi tu din casă. Să mai vadă lume, să ia aer curat poate îşi mai aereseşte creierul. Ştiu cum e cu relaţiile la distanţă Însă la mine funcţionează. Îmi pare rău că nici lui nu i-a funcţionat Dacă ai putea...fă-l să se îndepărteze de calculator o vreme. Îl va face să`şi amintească iar şi iar. Încearcă totuşi să-i scoţi din minte relaţiile la distanţă. Încearcă să-l faci să înţeleagă că sunt grele de ţinut. Trebuie să fii puternic şi să nu pui suflet din prima Sper ca l-am ajutat. Baftăăă
Sa gaseasca pe altcineva...iar temporar sa iasa sa se distreze sa faca totul sa ii stea mintea cat mai departe de acea persoana...alt leac nu prea ai
Daca mi-ai da id acelei fete sa incerc sa vb cu ea poate ca il pot ajuta pe prietenul tau
Uite mai, probabil fata a zis cuiva despre ei doi, si acel cineva i'a bagat in cap asta cu relatiile pe internet.Adevarul e ca niciodata nu stii cine se poate afla de partea cealalta a ecranului.De iubit, nu cred, ai nevoie de persoana aceea aproape de tine si o relatie la distanta nu rezista in general.in fine...
anonim_4396 întreabă:
WolfyDy întreabă:
andyy_5855 întreabă: