Certuri și supărări apar în toate cuplurile. În cele mai multe cazuri, ele apar din incapacitatea persoanelor de a vorbi deschis despre problemele care s-au adunat zile, luni și chiar ani de-a rândul. Din această cauză, o simplă atenționare a persoanei iubite poate fi scânteia unui scandal fără sfârșit. Și tu înțelegi că de fapt, adevăratul motiv al scandalului nu este acesta. Gândește-te la ce vrei să îi spui partenerei tale. Alcătuiește formulele clare, nu vulgare și nu agresive, care te vor ajuta să explici ceea ce îți dorești.
Poartă-te frumos cu ea, Când are nevoie și poți ajut-o. Arată-i ca îți pasa de ea fii atent cu ea. Scrie-i des nu aștepta să îți scrie ea. Ofera-i toata atentia ta, Fa-i complimente. Vorbește-i frumos. Atunci când îți vorbește ascultă. Nu doar cuvintele, încearcă să-i înțelegi și trăirile.
Arată-ți interesul față de lucrurile și activitățile care-i fac plăcere. Puteți chiar face unele lucruri împreună. Când îți cere ajutorul, indiferent că ai avut un somn agitat sau o zi proastă, implică-te fără a părea deranjat
Multumesc pentru raspuns dar chestia e că am cam suparat-o putin fara sa vreau si acum crede că nu o mai iubesc...
Ai dreptate, dar nici sa fie disperat, sa exagereze ca nu e bine
Multumesc pentru raspuns si pentru că ai acceptat cererea de prietenie
Da nu sa fie disperat dar băiatul spune ca a supărat-o și crede ca nu o mai iubește
Se impaca ei, daca il iubeste se impaca, depinde si cum a suparat-o
Mi-a zis cineva o vorba care in mare parte e 90% adevarata. O femeie daca nu te iubeste ea pe tine, poti tu sa te arunci si in cap de pe cea mai inalta cladire ca e in zadar.
Simplu, stai aproape de ea, ofera-i atentie si iubire, trebuie sa o intelegi si sa nu renunti nici macar cand treceti prin faze complicate sau ti se pare ca e rece, asa o sa ti fie alaturi si te va aprecia.
O ti in bucatarie, o bati, o pleznesti, ii atribui porecle dragute precum masina de spalat sau aragaz, eu asa am facut si avem 2 ani de casnicie, dar fara sex.