Dar care-i problema ta? vi vreodata cu o critica constructiva la adresa unui barbat sau doar misandria e de tine?
habar nu ai despre abosult nimic in relatia lor, nici un pic de dinamica, de unde incepe tot, care-i treaba, dar de fiecare data, la orice vi cu verdictele tale de hater de barbati ca doar vina barbatului este... foarte convenient
Si de ce tu mai stai cu el? Desparte te de el ca nu merita sa te sacrifici pentru un bou căruia îi pasa doar de el.
Pai e clar ca ăla nu da o beșină pe tipă si trebuie sa-l dea in originile masii. Nu mai promova si tu barbatii toxici, relatiile otrăvitoare nu trebuie acceptate!
Lipsa efortului si a nevoi de a fi aproape de tine si a vorbi cu tine ar trebui sa fie un raspuns in sine, daca nu ai o explicatie verbala din partea lui privesti la fapte si vezi raspunsul de la sine, o relatie valoreaza mai mult decat o cearta banala peste care treci daca iubesti, iubirea inseamna compromis, acceptare, iertare, nu e totul roz si nu suporti sa dormi o noapte suparat unul pe altul sau fara sa vorbiti, ce sa mai zic 2 3 zile, inainte sa cauti raspunsuri pune-ti intrebarile potrivite, merita in continuare? Doar tu stii raspunsul
El nu suporta 2 3 zile dar nu l vad super implicat sa ma impace, sa vorbim, ma îmbrățișează ma giugiuleste si dupa nimic, sta asa langa mine.
Asa se întâmplă cand nu ai experienta de viata, stai si tolerezi un pampalau la infinit si dupa ce dai de altul spui "ce proasta am fost ca mi-am pierdut viata langa un fraier"...acum nu iti dai seama dar o sa regreti relatia asta care n-are nimic pasional, de iubire nu mai spun. N-ar trebui sa-ti para rau de el, rupe-o ca-ti aduce viata altul mai bun fara sa vrei si la vara va puteti iubi fericiti pe litoral.
E modul lui de a ti da papucii, efectiv incearca sa iti pierzi interesul prin tacere, asta inseamna.
Cine promoveaza ceva aici? deschideti ochii si mintea, si probabil mai ia si niste lectii de literatura ca nu prea le ai cu cititul
Belingot întreabă: