Eu zic sa nu te incurci cu astfel de baieti, pentru ca nu se merita...
vrajeala este mare. Din cate am observat ai o gandire foarte buna, deci nu te lasa influentata si stai departe de golani. astfel de persoane o sa te traga in jos.
Nu cred că ai idee cât de mult îmi doresc să pot sta departe de el, sau să încerc să nu-l mai plac dar practic mi-e imposibil. Nici mie nu-mi vine să cred cât de mult a putut băiatul asta să mă facă să-l plac. Eu chiar îmi doresc să am o relaţie serioasă cu el şi din câte am văzut la prietena mea nu e chiar imposibil dar nu sunt sigură şi nu am încredere în el.
În primul rând, nu înțeleg ce legătură are povestea prietenei tale cu problema ta. Ai scris prea mult când puteai să rezumi cu mult. Spun asta pentru că se vede că supragândești. E o prostie.
Tipul e necioplit, hărțuitor, seamănă cu hărțuitorii stradali, nu respectă femeia (ma ales una cunoscută doar într-o seară). Sunt multe femei prin cluburi dispuse să aibă o relație sexuală și atât, apoi pa, ori pe bani, ori fără.
Să nu cumva să îl cauți, o să te ruineze psihic. Și... vrei să manifești puțină încredere în tine, sau ce? Tu îl lași să te atingă contra voinței tale, ba chiar să te șantajeze? Eu îi suceam mâna nemernicului.
Cine te apreciază, apoi să te iubească, nu te șantajează, nu te forțează, nu manifestă atâta egoism. Va profita de tine.
Stai, stai, stai.
Ţin să te contrazic. Nu este chiar aşa. În primul rând am simţit nevoia să vă povestesc şi despre prietena mea pentru a vă face o idee despre personalitatea sa. În al doilea rând nu am specificat că a fost prima oara când ne-am întâlnit sau am vorbit. Vorbeam şi înainte doar că nu mă atrăgea în niciun fel până în momentul acela. Şi nu l-am lăsat, din contră, i-am tot atras atenţia ţi l-am avertizat. Am ajuns chiar să-l şi plesnesc şi m-a mirat faptul că nu a reacţionat deoarece are o reputaţie de băiat rău.
Prin ce am spus acum nu ţin să-i iau apărarea sau să mă mint singură doar că trebuia să spun toate acestea deoarece mi se par chestii esenţiale. Nu supragândesc deloc, sunt circumspectă şi doresc să vă daţi seama ce hram poartă. Acum dacă nu ai avut tu chef să-mi citeşti toată întrebarea nu este vina mea.
Sfatul meu ar fi sa te tii departe de el.
Ti-a trezit instinctele de viitoare femeie,intr-un fel in care nu a mai facut-o nici un alt baiat pana acum,de aici fixatia ta si greutatea sa iesi din situatia asta.
Singura spui ca "reputaţia lui de golănaş pervers mă pune pe gânduri şi mai ales faptul că se gândeşte la sex prea mult"!
Intelegi cu cine ai de-a face,dar te atrage in mod irezistibil.
Din motivul pe care ti l-am precizat.
Si repet,tine-te departe de el,pentru ca daca si-a permis atatea fara sa fiti macar impreuna, in momentul in care il vei accepta alaturi, vei fi o victima sigura.
Si n-ar fi bine.
Abtine-te, uita-l, delete!
Nu mi s-a părut necesar, dar în fine.
Ok atunci. Ești genul care se simte atrasă de... nu îi zic indiferență, ci de un comportament de „douchebag", respingător față de tine, ca multe alte fete.
Tocmai că știi ce hram poartă ar trebui să te pună pe gânduri. Și să înțelegi că meriți... altceva, oricine ai fi, orice ai face, mai ales că nu ești stabilă pe propriile sentimente.
Ți-am citit-o pe toată din prima.
Mă bucur că gândim la fel, dar ideea e că eu deşi îi cunosc caracterul nu pot sta departe de el. Nu mă simt atrasă de partea lui perversa, mă simt atrasă de alte lucruri pe care le deţine. Să nu înţelegi că mă refer la partea materială, nu. Mă refer la lucruri mult mai importante, nu neapărat la aspect.
Încerc din răsputeri să-l ţin departe de mine dar nu prea îmi reuşeşte.
În fine, mulţumesc pentru sfaturi, o să ţin cont de ele.
Eu zic să încerci să te menții distantă de atracția asta, și drogurile poate că sună bine, dar nu sunt bune. Exista o persoană rezonabilă și cu acele calități de care spui, de mii de ori mai bună.
Se foloseste de emotii pentru a obtine ce vrea, santajist profesionist. Eu zic sa nu mai tragi de el, la 15 ani te poti indragosti si de 15 ori pe zi, stai calma.
Bine zis ' şantajist profesionist '. Asteaa două cuvinte îl descriu perfect pe lângă multe altele.