anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In general nu întreb chestii din astea copilărești, dar chiar am nevoie de mesajul asta foarte mult!
Acum vreo 2 ani, am găsit pe Facebook sau pe internet, un mesaj pentru "fosta iubire" iar in text era ceva gen: "imi aduc si acum aminte de cum ne făceam noi planuri, despre cum o sa avem un băiat si o fata, ca băiatul sa aiba grija de fata, vezi? Nu am uitat nimic din toate astea, si iti mai spun ca ai fost prima mea iubire, dar nu ultima..." Sau ceva de genu...
Era un text oricum, foarte lung...
Am nevoie de el pentru ca i l-am trimis fostului prieten acum 2 ani de cand ne-am împăcat, iar acum facem nunta si avem nevoie de mesaj pentru un video...
Va rog frumos daca știți, sau il aveti salvat pe undeva...va ramân datoare cu o fundița...
Mulțumesc frumos si anticipat!

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halel maica sfanta sunteti la varsta cearsafurilor lasati naibii maritisul vreti sa stati toata viata la cratita?

| IoanaManuela a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Draga mea/ dragul meu, eu am cerut un altfel de răspuns...
In primul si in primul rând, toate datele mele sunt trecute fals, tocmai, pentru a nu imi identifica cineva identitatea...
In al doilea rând, fetele/băieții ca tine, nu au ce sa facă altceva, si stau pe TPU, ca na, pentru bac învață "prostii" nu?
In al treilea rând, numele deja spune tot despre tine...nu cred ca ai tu dreptul sa ma judeci pe mine, nici macar daca m-ai vedea o data!
Vârsta mea cred o întrece pe a ta, având in vedere ca am terminat medicina...si ca s-ar putea ca intr-o zi sa fiu doctorița ta, tu neștiind de fapt, cine sunt, iar eu la fel!
Te rog frumos, daca te plictisești, deschide o carte despre " bunele maniere" sau ceea ce va place vouă, in ziua de azi, si nu mai Răspunde daca nu stii sa dai răspuns...
O seara frumoasa in continuare!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru IoanaManuela):

Eheee de as fi din nou la varsta sa dau bacul dar timpul trece si pentru time am 31 de ani

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Una dintre revistele pentru femei, Elle, sau alta, nu mai tin minte care, are undeva multe pagini derivate, in partea dreapta, cu poezii de dragoste, citate, etc. Daca ai putina rabdare si cauti, sunt sigur ca vei gasi.
Sau, baga pe google ce stii si da enter, poate iti apare ce cauti.
Succes! Si distractie placuta la nunta! Mare atentie daca vrei sa fi furata si rascumparata, anul trecut, undeva in Romanica, o mireasa furata a devenit victima in accident, si din nunta s-a facut funerals.

| Oana92 a răspuns (pentru PsihoSex):

Oh, Doamne! De ce ai stricat raspunsul cu ultima fraza? sad

| Oana92 a răspuns:

Nu ar fi mai ok sa scrii tu un mesaj frumos, din suflet?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Oana92):

Chiar vrei sa depuna ea efort? SI tu acum ---

| Oana92 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Cine nu si-ar dori sa primeasca drept declaratie de dragoste o chestie copiata de pe net? M-as indragosti pe loc de ala care ar face asta!

Mi-am adus aminte ca am niste oracole printr-o cutie. Poate gasesc acolo ceva interesant. Sa fac si eu o fapta buna pe ziua de azi! :d

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Oana92):

Attagirl

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Auzi tu, Costica, iti amintesti, draga, cand ne.am luat noi întai, cum te.ai sculat dimineata si te.ai dus la bucatarie si ai facut 6 oua si le.ai mancat pe toate, draga!?"
Ah, nu! Asta.i o replica dintr.un film...
Scuze, revin...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Oana, vad ca domnisoara doctor tace. eu cred ca ea e cea mai tanara, apoi tu si eu. care stiu cel mai bine, ca atat in medicina cat si in social si circulatie rutiera, cel mai bine e sa previi.
Costurile preventiei sunt infime fata de cele ulterioare, cu remedierile relelor.
Eu in consiliere folosesc comparatia "Gramul si tona".
Ea, din raspunsul dat altuia, ne spune direct ca nu vrea sa riste sa fie identificata cu nici un chip, uitand, sau nestiind ca, daca cineva cu ceva abilitati si altele, o poate gasi in maxim 2 zile, dar la ce bun, daca ea are cel putin o problemuta cu aspectul, avand in vedere ca aici sunt si persoane mature, care i-ar putea fi parinti, si care apar cu numele lor?!
Pe mine deja ma mira mai degraba normalitatea, altruismul si Bunatatea tot mai rara, decat faze de genul ale ei, daca ma intelegi. Daca nu, inseamna ca si tu esti atat de "junioara", pura si netrecuta inca prin multe rele si ciudate ale vietii, drept pentru care, sincer, te invidiez "pozitiv".
Iar in alta ordine de idei, poate nu stii ca la medicina nu se face Psihologie, sau daca se face la unele facultati, se face foarte putin, ceva despre Psihosomatica, iar de aici si pana la intrebarea domnisoare doctor in cauza, poti intelege.
Eu am avut prietene doctorite, si mature, si cunosc si acum destule, si stiu cum sunt ca si tipologie, din mai multe puncte de vedere. Iar daca acum, dupa ceste randuri, va reveni si ma va "persifla vituperant" sa stii ca nu ma voi mira nici un gram macar!
Tot astfel dupa cum, nici tacerea ei nu ma va mira defel!

"A bon entendeur salut!"

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru Oana92):

Sper sa gasesti ceva adecvat, care nu doar sa-i placa domnisoarei doctor, ci chiar sa ii mearga la suflet! O chestie de gen nu am cautat niciodata, pentru ca, terminand un Liceuul de Filologie Istorie, mi-a placut foarte mult atat lectura, dar si lima latina, si mai ales citatele si maximele, drept pentru care am multe carti cu asa ceva, ele fiind foarte utile in consiliere, spre a exemplifica unele chestii si a metaforiza altele, pentru a ajuta omul sa inteleaga mai bine ceea ce ii explic.
Dar, despre cautari, am cautat, uitat, cautat din nou si regasit, in sfarsit, o melodie de suflet de dinainte de Revolutie, cand ne "chinuiam" la chefuri cu casetele audio.
Sper sa-ti placa! Din pacate, cel ce o canta e vecin cu scumpul si inegalabilul Michael Jackson.
https://www.youtube.com/watch?v=nB1e4vIOJwY