Fiecare face ce vrea cu viața lui, deci NU trebuie judecat.
Dacă ai neliniște în legătură cu ea, mai bine caută alta. Nu o să poți uita nimic, crede-mă.
Ma macina totusi o intrebare, daca nu stiai chestiile astea, de unde le ai aflat si cum? ti le-a zis ea? s au i ai spart contul?
Puteai sa raspunzi la intrebare nu sa imi adesezi alta intrebare. daca imi raspunzi iti raspund si eu
Am aflat apoi ca sa aplaneze conflictul mi-a spus. Mi-a zis ca a avut un iubit dar nu mi-a zis de unde. Am aflat ca e din joc dupa niste mici cercetari. Dar uite... daca doar primesc intrebari in loc de raspunsuri isi mai are rost intrebarea mea? In loc sa imi spuneti ce sa fac ma intrebati de unde stiu. Chiar v-as spune dar nu are rost intrebarea asta si in primul rand ar trebui sa dati un raspuns. Apoi sa intrebati
Mergi domne și întâlnește-te cu fata.
Alții în locul tău, nu mai întrebau pe aici. Dacă vă placeți, rămâneți iubiți, dacă nu, nu.
Cât de greu poate fi?
Este pretul platit pentru conversia omului si a realitatii sale inconjuratoare la ciber, online si virtual. Arata scarbos ce a facut ea online, nu? Afla atunci, ca toate femeile au facut sex de cand lumea, dar fiind vorba despre real nu mai pare atat de ciudat. Iesiti cu capul din calculator si nu uitati sa va bucurati de realitate inainte ca ea sa dispara cu totul in spatele monitorului!
E o panaramă. Și când credeam că o femeie la vârsta aia e mai matură... Pe dracu matură.
Mie nu mi se pare ok să trimiți poze nude dar asta-s eu, poate ei nu i se pare așa big deal și nu mi se pare asta neapărat de judecat. Fata era singură și căuta aventuri, restul lumii face la fel, numa că nu caută pe jocuri
Doresti sa te intalnesti cu trecutul ei sau cu ea insasi? Sunt multe fete (dar si baieti) cu un trecut "greu/murdar" care pentru asta au fost fie evitati, fie exclusi, fie nu li s-a mai dat o sansa. Raspunde ti singur la intrebare! E corect/normal dupa tine sa fi judecat/analizat/determinat/ dupa faptele tale din trecut? Dupa parerea mea, sincer nu. Da, esti complet responsabil pentru alegerile tale, insa e firesc si uman sa gresesti, nu doar o data dar si de doua ori, si de trei ori. Dupa e problema fiecaruia de cate ori doreste si e disponibil sa ierte.
Tie daca chiar iti place de aceasta fata trebuie sa-i lasi trecutul in spate si sa te intereseze de ceea ce este in prezent. Te intalnesti cu ea nu cu trecutul ei. Daca iti e rusine gaseste ti alta si gata nu-ti complica viata.
Insa astfel de cazuri vei gasi pretutindeni. Pune cazul ca ai fi fost cu aceasta fata impreuna timp de 2 ani intregi totul perfect minunat si abia dupa ai fi aflat tot ce stii acum, ce ai fi facut? Ai fi continuat s-o iubesti pentru ceea ce e in prezent si pentru cum te face pe tine sa fi sa te simti, sau ai fi lasat ceva ce s-a intamplat in trecut, sa alunge 2 ani de fericire sau poate chiar mai multi?
Fi sincer cu tine mai ales in privinta a ceea ce iti doresti! Exista mereu in orice situatie un pic de "corect" si un pic de "gresit".
Daca eu as fi o fata de care tu esti indragostit, si aflu ca ai facut ceva "rusinos, scandalos" cum te-ai simti sa te judec pentru ceva ce ai facut, pentru cineva ce ai fost, si totusi nu mai esti in prezent?
Cred ca ai simti ca ti-o meriti dar in acelasi timp ca viata nu e dreapta.
Alegerea iti apartine desigur, ti-am spus doar parerea mea.Bafta in alegeri intelepte.
Vrei raspuns? Cauta-ti alta. Una care face sex cu oricine, va face si cu tine, daca veti fi impreuna, dar si cu altii in acelasi timp. Ti-ar place?
Na răspuns.
Ce a făcut așa greșit? Nu era într-o relatie, doar căuta să facă sex, mna, e un om normal. Dacă a făcut sex cu alții, nu înseamnă că e fată ușoară. Este într-o relație cu tine acum, calmează-te.