Esti mult prea implicata emotiv ca sa vezi lucrurile in mod clar.Genul de baiat pe care il descrii tu nu e de tine.El nu e capabil sa comunice la un nivel emotiv la fel de profund ca tine si nu s-a implicat la fel de mult in relatie.Iar distanta nu ajuta deloc. Faptul ca el e acolo ii da ocazia sa se intoarca la naravurile vechi de care tu l-ai dezvatat. Odata ce ti-ai creat un obicei, trebuie sa iei o decizie matura, constienta si constanta ca sa te schimbi.Chiar daca vine din afara, trebuie sa ti-o insusesti si la un moment dat vine din inauntrul tau.Ori chestia asta cere timp si efort.Aia cu care e acum, il accepta asa cum e si nu incearca sa il schimbe.Cel putin acum.Mai tarziu o va face si ea, stai relax.Dar pe moment, el simte ca in sfarsit poate sa se manifeste liber, fara 'garda' care sa-i spuna ce si cum. Sfatul meu - uita de el ca o sa-ti gasesti altul mai bun.Nu e ceea ce vrei sa auzi in acest moment, dar este cel mai bun mod de a proceda.(pot sa pun pariu ca de data asta nu castig funda )
Daca te iubeste cu adevarat cu siguranta te va cauta el. asa ca lasa.l ca el sa te caute. si eu am avut un prieten la fel de golanas si l.am transformat in bine. si totusi cand am avut vreo cearta ce ducea spre despartire. el ma cauta! Acum depinde si de orgoliu si de persoana! Bafta!
Incercarea moarte n-are. Dar pregateste-te si de ceea ce e mai rau. Cat de dor crezi ca i se face de tine daca el are deja pe altcineva...
Nu l-am schimbat cu voia mea. s-a indragostit de mine pentru ce sunt si a facut pe dracu in 4 mereu sa fie bine, pentru ca la inceput nu ma interesa deloc de el, imi era indiferent. inca de cand am inceput sa vorbim l-am cunoscut dragut si sensibil.nu i-am impus niciodata sa se schimbe, a facut-o singur.
Parcă m-ai descrie pe mine.
Aşa că pot să-ţi dau răspunsul din viziunea mea!
Nu te caută. Chiar dacă mai ţine la tine sau nu, NU O SĂ TE CAUTE!
Pentru el eşti ceva la trecut. I se rupe de tine. Dacă îl cauţi tu bine, dacă nu, NU!
Ştii...aşa sunt oamenii maturi. Dau next şi trăiesc prezentul, nu se întorc în trecut.
Amalia_8920 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: