Nu stiu ce anume ar putea fi. Este posibil sa fie atentia pe care o primeam la inceput cand totul era nou si acei "fluturasi".
Pt ca te lasi dus/dusa de val.
Cand esti intr-o relatie stabila (mai ales casatorie), te opresti din flirt, pentru ca duce la ruptura.
I-ai spus acestei persoane ca esti intr-o relatie?
Iti spun eu ca daca aveai verigheta pe deget, nu-si mai facea acea "persoana" nici o iluzie in legatura cu tine.
Inteleg ca acum ai 23 de ani. Ai toata viata inainte, ai timp chiar si sa gresesti.
Tu hotarasti!
Fluturași pot apărea la orice tentative de abordare, așa o să ai mai mereu pretendenți noi dacă se observă că apreciezi atenția băieților. Mai e doar un pas până la a ceda tentației de a face și mai mult. Și vor fi și mai mulți fluturași...
Dar când ești deja într-o relație, riști să o distrugi definitiv. Și nu știi dacă vei mai avea șansa de a mai avea vreodată parte de o alta (de calitate!).
Asadar, ce alegi? Doar tu decizi.
Hello. Sa stii ca in fiecare cuplu, măcar unul o sa fie atras de altcineva și e normal. Eu te sfătuiesc totuși sa ramai cu partenerul actual și sa nu inseli. Acum poate ca pare ca acea persoana de la lucru te face sa te simți fericit dar după un timp îți dai seama ca nu merita sa fiți mai mulți de cât colegi de lucru. Nu strica relația ta de cuplu pentru niște sentimente trecătoare