Poate ea doreste sa te aiba doar ca un prieten bun si atat. O relatie de iubire cu tine, poate strica relatia voastra de prietenie.
Eu zic ca si ea te place..doar ca cea mai favorabila varianta pentru ea este sa fiti doar prieteni buni.
Respecta-i decizia.
Sau ar mai fi o varianta:
Te place, o placi, vrea sa fiti impreuna....doar ca mai e ceva:
vrea sa faci tu PRIMUL pas. poate ea traieste dupa regula: BAiatul face primul pas"
Cine stie.
Invit-o
~Continuare~
Invit-o in parca, la un suc..sau unde obisnuiati voi sa mergeti.
Acolo ori incerci sa o saruti, dar trebuie sa iti asumi si riscul de a primi un refuz din partea ei.ori ii spui TOT dar TOT ce ai pe suflet si TOT ce simti pentru ea.
Acum daca si ea v-a avea aceleasi sentimente pentru tine, tu vei vedea pe moment.
Eu sper ca te-am ajutat.
Multa bafta in continuare..si Cucereste-o:X
Buna, Sincer ma mira sa vad un baiat cu sentimente sincere pentru o fata si care nu umbla doar pentru interes. Te felicit pentru asta!
Si acum sa iti raspund la intrebarea ta!
Dragoste cu forta nu se poate, asta o sti si tu si o stie toata lumea! Daca o iubesti atat de tare si o consideri atat de frumoase de ce nu ii spui lucrurile astea si ei? Nu mai astepta sa treaca timpul, cu prima ocazie spune-i ce simti pentru ea si vezi cum reactioneaza. Si cum a spus si "Ankutzaaa" mai jos trebuie sa te gandesti inainte daca te refuza trebuie sa accepti si sa mergi mai departe:*
Bafta multa!
Nu cred ca este alta care decat sa-i spui direct ca o placi. Daca nu-i zici o sa regreti multa vreme ca dc nu i-ai zis ca o placi, eu am patit-o
Eu zic sa ii spui. e trist sa ramai in umbra ca cel mai bun prieten. mai bine dusman decat cel mai bun prieten! crede-ma, stiu ce spun