Parca ai mai pus intrebarea acum cateva zile, mi se pare cunoscuta.
SPUNE-I HAI ESTI BARBAT SAU CE?
Un baiat si o fata nu vorbesc non-stop fara sa se placa reciproc cat de putin. Nu stiu daca ti-o fi dat semne, dar sa stii ca te astepta sa ii zici. O fata stie ce se intampla cu tine, chiar daca chipurile nu s-ar comporta ca atare. Spune-i. Ori gasesti un moment foarte oportun, ori ii scrii pe ceva, intr-un cadou, ca sa aiba putin timp de gandit (prin mesaje ar putea fi putin banal), dar intr-un fel sau altul ii spui. Daca te-a placut o data, se poate si a doua oara. La baieti e mai greu.
Spune-i cu prima ocazie cand vorbesti cu ea c-o placi ca poate ti-o ia altu inainte
De ce pui obsesiv aceeasi intrebare in fiecare zi la intevale de timp regulat? Un proces complex launtirc nu-l poti clarifica printr-o varietate de raspunsuri venite din perspective diferite.Inteleg ca e un zbucium care te sfasie si nu-it ofera liniste interiora, dar aceasta ciocnire morala care te stapaneste ar trebui sa o clarifici independent, intrucat tu detii suficient de multa experienta cu acea fata care ti-o pus inima pe jar astfel incat sa anticipezi reactiile ei la propunerile tale, daca esti incert si zabovesti, se produc continuu rupturi inte voi si nu mai poti s-o revendici la timpul oportun. Daca nu poti sa clarifici din timiditateun lucru banal dupa mine(pentru tine e ceva existential ce trece de granitele imposibilului) cu acea donsoara, ea va crede ca ai ramas indiferent si nepasator iar tot ce a s-a consumat intre voi a fost in zadar si neimportant pentru tine. Daca ea te-a parasit dintr-un motiv inexistent tie, ti-ar oferi un impuls necesar si suplimentar sa va tocmiti la o judecata care se poate finaliza cu o reintregire a simpatiei pe care v-ati purtat-o.Bate fierul cat e cald si nu lasa ca timpul sa deformeze amintirile si sa innece cele mai frumos reusite incropite cu oamenii dragi care ti-au fost pentru un moment parteneri de viata.
Eu zic sa-i spui, dar inainte atarge-o mai mult de tine! Adica, fa-i complimente, incearca sa pari inocent, fa-o sa rada, da-i cadouri si abia atunci cand vezi ca si ea are cv sentimente poti sa-i spui ca o placi, sau cum zici tu ca poate chiar o iubesti, mult succes!:*
AlexEjmecheru întreabă: