| 12345678o a întrebat:

Buna tuturor, ma numesc Olga și am 19 ani,cu o luna in urma am incercat ca pentru prima dată să întrețin relații sexuale,îmi doream foarte mult pentru că persoana de sex opus mă atragea dar nu eram convinsă că e acel ce ar putea să fie cu mine restul vieții,totuși am mers la provocările și dorințele corpului,a introdus as zice că chiar destul de adînc simțeam durere dar n-aș zice că întratit de mare,l-am rugat să mă asculte și să nu introducă atît de adînc,cînd simțeam durere puțin mai puternică ziceam mai încet,totul a mers normal, la fel aceeași sa repetat cu cateva zile in urma, as zice că deja și tempoul sa mărit și a introdus la fel mai adînc dar nu înțeleg e posibil chiar să introducă atît de adînc și încă să fiu virgina? Poate himenul sa fie atît de elastic? Și ba chiar n-aș zice că mîndria lui era atît de mică ca să nu mă ajungă și să nu mă spargă dar nu am simțit și nu cred că nu mai sunt virgina
As fi curioasa sa aflu părerile voastre

8 răspunsuri:
| imiiubescmama a răspuns:

In primul rand, draga Olga, daca te gandesti ca persoana cu care faci sex la 19 ani e persoana cu care o sa iti petreci toata viata, e naiv. In al doilea rand, felicitari! Nu mai esti virgina!

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca iti lipsesc informatiile necesare nu ai aflat nici pana la aceasta varsta ca himenul este prevazut din nastere cu 1 sau mai multe gauri/perforatii pe suprafata sa pentru a putea fi eliminat din organism luna de luna menstra prin procesul menstrual. Daca himenul este elastic atunci in momentul in care penisul apasa pe himen va reusi sa treaca prin acea perforatie fiindca diametrul gaurii se va largi suficient de mult si nu se va rupe din cauza elasticitatii pielitei. Presupun ca vei reusi sa intelegi ca penisul nu impinge himenul pana in fundul vaginului ci efectiv trece prin el. Pielita himenului fiind foarte elastica va permite gauricii sa se largeasca chiar foarte mult fara sa se rupa si astfel sa nu se produca sangerarea chiar daca penisul a trecut. In astfel de cazuri NU se produce asa numita DEFLORARE adica lezare/rupere a himenului insa VIRGINITATEA s-a pierdut din clipa in care s-a produs prima penetrare a vaginului. Multa sanatate!

| Donsavas a răspuns:

Chiar asa, Olga! ai facut sex(daca ai stat pana la 18+ felicitarile mele) si totusi nu te-ai informat si tu de anumite aspecte importante, cum ar fi virginitatea! fir-ar sa fie! Nu, nu mai esti virgina. Daca continui asa, orificiul se va mari.

| 12345678o explică (pentru corbulalbrosu):

Chestia e in aceea că am trecut controlul medical după asta, pentru ami face fișa medicală, am trecut și ginecologul, și mea zis că sunt virgina

| 12345678o explică (pentru Donsavas):

Da,recunosc că nu sunt informata,dar nu mea fost prin plan să întrețin acum relatii și pentru mine chiar conta cu cine o să mă dezvirginez, și nu e atît de naiv...E mai bine totuși cînd persoana știe că tea avut doar el, atitudinea și comportamentul e alt fel, asta e părerea mea, poate din aceea că nu am experiență multa

| mihai69 a răspuns:

Chiar dacă o fi rămas (măcar o parte din) himenul tău intact, virgină NU ai cum să mai fii, de vreme ce ai făcut sex.

| Donsavas a răspuns (pentru 12345678o):

E bine! Tu esti destul de matura psihic, din cate vad. Experienta asta placuta sau mai putin placuta ar trebui sa te schimbe in mai bine, chiar daca e greu.

| Emilian65 a răspuns:

In urma actelor sexuale avute cu o persoana de sex opus nu mai esti virgina.