| LILLYYY a întrebat:

Buna tuturor )))Mici sfaturi va rog.Ce cuvinte sau mai bine zis fraze va place voua baietilor, dupa un sex fantastic, sa auziti din partea fetelor.Prietenului meu ii place cum vorbesc si de fiecare data se asteapta sa-i spun ceva.Si incerc sa aleg cele mai frumoase cuvinte...

11 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

E bine ca mai ceri si putin ajutor dar odata se va termina cu toate expresiile astea si atunci ce va fi? Fi tu insuti, baietilor le place daca sunt laudati ca au fost buni in pat deci spune ceva cu cuvintele tale! Ma intreb oare el iti spune vreodata ceva daca el are mereu pretentii... oricum oricarui baiat ii place sa fie laudat in pat dar eu n-as putea sa-i spun ei ca imi place sa fiu laudat pentru ca n-as sti cand e sincera big grin

| iulia_7948 a răspuns:

"va plac" voua, baietilor.

| neutrino a răspuns:

Dupa sex vorbesc ochii si este de ajuns.

| LILLYYY explică (pentru lpavel):

Iti multumesc pentru cuvintele spuse...el pretentii nu prea are.a avut la inceputul relatie.Acum imi spune tot mai des ca ma fac din ce in ce mai erotica iar lui chestia data ii place la nebunie

| LoveSleep a răspuns:

"Fac niște clătite, vrei?"

| Lawliet14 a răspuns:

Lui ii place sa fie mintit? happy

| lpavel a răspuns (pentru iulia_7948):

Nu e o greseala asa mare, se intampla oricui... iar tu daca esti aici sa faci gramatica atunci mergi la alta masa, asta-i ocupata! big grin

| LILLYYY explică (pentru Lawliet14):

Nu mint spun tot ce am pe suflet..cit de dulce pot formula eu

| stfnn a răspuns:

Explica-i cum sta treaba cu legile fizicii, despre frizica cuantica, crearea Universului, cum a castigat Iohannis alegerile, gasesti tu.

| Mayar a răspuns (pentru lpavel):

rolling on the floor Un raspuns misto!

| lpavel a răspuns (pentru Mayar):

Thanks! happy