Buna. Lasa-l nu il baga in seama pentru ca razbunarea nu e o solutie. Fii indiferenta si nu ii mai da atentie.
Imi pare rau pentru tine. Si stai linistita el ramane prost. Nu asa se trateaza o fata.
P.S. Imi place chitara.
Eu nu stiu care este povestea cu fostul tau iubit,dar iti pot spune ca nu are de ce sa te razbuni. Stii cum se spune "Razbunarea este arma prostului". Cel mai bine ar fi sa il ignori si tu,sa fii indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai tare...Cel mai bine ar fi sa ii demonstrezi ce a avut si a pierdut. Daca mai simte ceva pentru tine,eu cred ca la un moment dat te va cauta,macar sa mai afle care mai este viata ta. Fetele pun mai mult suflet intr-o relatie si cand acea relatie se strica, parca toata lumea se prabuseste,dar sa stii ca timpul ajuta, doar sa ai rabdare. Va veni timpul cand nu iti va mai pasa daca te saluta sau nu, daca te cauta sau nu. Trebuie sa ai rabdare si sa iti tii mintea ocupata cu altceva. Inainte sa termin vreau sa mai spun un singur lucru. Nu este frumos sa-l jignesti. "Idiotul" si "nemernicul", cum il numesti tu, a fost baiatul pe care l-ai iubit si a facut parte din viata ta o perioada de timp