| ℓσνє a întrebat:

Buna tuturor.

O sa trec direct la subiect.

Imi place de un baiat care la inceput mi s`a parut un fraier care flirta cu mine. In timp am inceput sa tin la el... adica il ajutam la teste mereu si gaseam lucruri in comun. Nu stiu daca ma place, asta vroiam sa va intreb. Am primit si niste semne : in ore se intoarce la mine si se uita la mine fara nici un sens, imi ridica lucrurile de pe jos daca am scapat ceva sau ma apara in fata altor baieti. Oare MA PLACE? A fost acum cateva zile o intamplare destul de ciudata, eram singuri, eu am vrut sa merg la baie(la scoala, eram la sedinta) si el m`a oprit. Eu l`am intrebat ce este si el decat s`a uitat in ochii mei (are ochii verzi; x; x). Apoi mi-a pus o intrebare ciudata : porti sutien?. Parintii nu sunt de acord cu un iubit, nici eu un vreau unul. Dar mi se pare ca ultima intrebare a fost cam intima. mai ales ca vroia sa ma sarute dar eu m`am oprit si am plecat. Intrebarea este decat daca ma place. As dori niste sfaturi. Dau fundita

Sau sa ne apropiem mai mult, nu iubiti, doar prieteni mai buni. Multumesc! happy

14 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Intrebarea a mai fost postata si ieri sau am o senzatie de deja vu?confused

| mat31new a răspuns (pentru ionutzul31):

E doar un mirajwinking nici intrebarea asta nu existabatting eyelashes

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Mda sti si tu raspunsul...

| ƒℓυχ a răspuns:

Da, te place [e evident] dar e cam timid si nu stia cum sa-ti spuna ca te place apoi s-a panicat si de acea te-a intrebat daca porti sutien laughing

| ℓσνє explică (pentru ƒℓυχ):

rolling on the floor. Am fost putin socata iti dai seama. a fost tare aiurea laughing

| BlueBird05 a răspuns:

Am si eu un coleg(stateam cu o banca in spatele lui pe randul urmator) care era foarte amuzant, radeam in ore cand intarzia doamna profesoara si asa a inceput si la mine. O simpla simpatie si incet a inceput sa-mi placa de el. Ma gandeam ca si el ma place pentru ca se purta super dragut cu mine dar s-a dovedit sa fie indragostit de o prietena de-a mea, dar ea nu e indragostita de el. Ironic, nu? In fine, vroiam sa iti spun ca nu toti baietii care se poarta dragut cu o fata sunt si indragotiti de ea. Si acum ultima parte, intrebarea aia m-a pus pe ganduri. Eu cred ca el a vrut sa ta opreaca sa pleci, ca sa mai ramanti impreuna iar cand tu l-ai intrebat, el probabil ori s-a blocat si n-a stiut ce sa-ti zica, ori e un tip interesat doar de aspectul unei fete. Ai putea sa il intrebi, cand sunteti singuri ce-a fost cu intrebarea aia. Bafta!

| ℓσνє explică (pentru BlueBird05):

Pai eu nu pot spune ca fizic arat urat, dar cred ca este atras probabil doar de fizic... O sa observ si alte semne. si am sa vorbesc cu el. happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Pacioaca a răspuns:

Tu da aveai sau nu sutien?

| rockiordeath a răspuns:

Pai, tipul e clar ca te cam place numai ca este mai timid si nu ti-o spune direct. Poti sa-l intrebi fara nici o rusine si daca raspunde da atunci tu ii spui ce simti si ca ai vrea sa fiti prieteni mai buni... sper ca te-am ajutat...:*bafta!

| AllergicToIdiots a răspuns:

Cam pervers baiatu`. Oricum, cu siguranta te place. Eu zic sa ii dai macar o sansa. Daca iti place cu adevarat de el spune`i si apoi explica`i si situatia. Sa inteleg ca este primul baiat de care iti place sau oricum eventual iubit?
Anyway, tu spune`i adevarul. Pe urma daca ratezi ocazia tot tu o sa cazi in depresie ca are alta prietena.

Pa.

| S1LV1U a răspuns:

Deci, Fa cetzi spune inima, O data in clasa Profa o spus asa "Uneori trebuie sa gandim cu inima si alte ori cu capu" Te rog sa imi raspunzi si mie la intrebare imi pari o fata de treabahappywinking