Pai, tipul e clar ca te cam place numai ca este mai timid si nu ti-o spune direct. Poti sa-l intrebi fara nici o rusine si daca raspunde da atunci tu ii spui ce simti si ca ai vrea sa fiti prieteni mai buni... sper ca te-am ajutat...:*bafta!
Deci, Fa cetzi spune inima, O data in clasa Profa o spus asa "Uneori trebuie sa gandim cu inima si alte ori cu capu" Te rog sa imi raspunzi si mie la intrebare imi pari o fata de treaba
Am si eu un coleg(stateam cu o banca in spatele lui pe randul urmator) care era foarte amuzant, radeam in ore cand intarzia doamna profesoara si asa a inceput si la mine. O simpla simpatie si incet a inceput sa-mi placa de el. Ma gandeam ca si el ma place pentru ca se purta super dragut cu mine dar s-a dovedit sa fie indragostit de o prietena de-a mea, dar ea nu e indragostita de el. Ironic, nu? In fine, vroiam sa iti spun ca nu toti baietii care se poarta dragut cu o fata sunt si indragotiti de ea. Si acum ultima parte, intrebarea aia m-a pus pe ganduri. Eu cred ca el a vrut sa ta opreaca sa pleci, ca sa mai ramanti impreuna iar cand tu l-ai intrebat, el probabil ori s-a blocat si n-a stiut ce sa-ti zica, ori e un tip interesat doar de aspectul unei fete. Ai putea sa il intrebi, cand sunteti singuri ce-a fost cu intrebarea aia. Bafta!
Cam pervers baiatu`. Oricum, cu siguranta te place. Eu zic sa ii dai macar o sansa. Daca iti place cu adevarat de el spune`i si apoi explica`i si situatia. Sa inteleg ca este primul baiat de care iti place sau oricum eventual iubit?
Anyway, tu spune`i adevarul. Pe urma daca ratezi ocazia tot tu o sa cazi in depresie ca are alta prietena.
Pa.
Pai eu nu pot spune ca fizic arat urat, dar cred ca este atras probabil doar de fizic... O sa observ si alte semne. si am sa vorbesc cu el.
Da, te place [e evident] dar e cam timid si nu stia cum sa-ti spuna ca te place apoi s-a panicat si de acea te-a intrebat daca porti sutien