Asa este sunt de partea ta. Nu este alarmant ca sunt foarte multi tineri pe site, problema este cum pot gandi asemenea intrebari puse la misto.Foarte important este ca au inceput sa dispara temele de pe site; mai ramane sa se rezolve problema cu intrebarile obscene sau fara sens gen:"Ce mai faceti".Cu siguranta sunt admini care sunt persoane capabile si stiu ce au de facut si sa nu mai permita postarea intrebarilor aiurea.Sa auzim de bine!
Nu numai copiii de 7-15 ani pun intrebari stupide. Pana la urma nu e vina lor ca asta e societatea in care traim. Stiu, e stresant, dar din pacate noi nu putem face nimic. De fapt asta este ce vrea toata lumea. Cu cat suntem mai inculti, cu atat ne pot manevra mai usor. Deci in majoritatea cazurilor este vina parintilor, nu a copiilor.
Exista persoane mature, dar nu toate raspund la intrebarile pe masura. Site-ul este pentru toate varstele, daca inca nu ai observat, si intr-adevar, cam multi copii! Eu m-am asteptat la orice, de asta nu ma mir. Pustanii sunt baieti, ei se maturizeaza mai tarziu un piculet, nici n-am pretentii! e o cerere prea mare pentru o cantitate asa mica de materie cenusie.
Majoritatea sunt de 14-15 ani, dar mai exista si,, pustoaice mature". E ca in realitate, greu dai de ele. Sunt multe intrebari retorice, stupide si chiar postari care nu-s intrebari, puse doar din plictiseala. Ne dam seama de nivelul prostiei al populatiei doar uitandu-ne in categoriile afectate. (se stiu foarte bine)
Asta este, nimeni nu poate face nimic! Poate doar o minune prin care stupidenia sa ajunga la 0. (sau 1, 2, asa, pentru exceptii!)
Crede-ma, si eu sunt satula de aberatii, debitari, filozofii care nu-si au rostul, incoerente. O mica intrebare pentru tine, in schimb.,, Documentati-va inainte de a adresa o intrebare!" - ti se pare ok fraza? Nu e logic ca intreb pentru raspunsuri, respectiv documentare? (ceva util)
Poate te refereai la documentarea in domeniul limbii romane- gramatica! Sau la ce anume? Mi s-a parut super aiurea structura. Lasand asta...
In legatura cu parerile pro si contra, sunt de partea contrariului cand observ ipocrizii! Nu suport genul asta de oameni.
Pro pentru observatiile care erau de luni bune pe TPU...
Ma refeream la faptul ca unele chestii pot fi aflate direct pe pe google sau alte site-uri de profil, nu adresand intrebari stupide aici! Multumesc! Pentru alte nelamuriri, ma poti contacta pe privat!
Desi nu ma incadrez in limita ta de varsta, consider ca orice fiinta este libera de a-si exprima opinia.
In primul rand, da, clar, avem nevoie de informatizarea societatii. Ca sa nu mai spun de ridicarea standardelor. Tot mai multi scolarei incep a-si face temele aici, chiar daca "in mintea lor" formuleaza intrebarea altfel.
Propun ca acestia sa fie sanctionati mai aspru.
PS: ca sa nu mai amintesc ca toti vor "funda" nu au sentimentul de intrajutorare intre pers. E adevarat ca funda ii motiveaza, dar nu asta e scopul site-ului.
Spune-ti NU fundei, si DA ajutorului.