anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! Pe baza metodei calendarului, ma aflu in perioada fertilă. (Din data de 10 până în 16 e perioada fertilă ).In data de 9, seara spre miezul nopții am întreținut act sexual neprotejat cu ejaculare în afara, la fel si in data de 10. Exista vreun risc? Rog seriozitate si răspunsuri concrete. Dau fundă. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Stefan2K20 a răspuns:

Nu, atat timp cat e sigur ca nu a ejaculat in tine clar nu ai cum sa ramai insarcinata asa ca stai linistita

12 răspunsuri:
| Stefan2K20 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine nu ai cum sa ramai insarcinata, dar iti recomand un test sa fii sigura.

| PegassiDoctorulThau a răspuns:

Salutare!
Spermatozoizii rezista în vagin peste 24h, dacă a patruns cumva spermă în vagin este foarte probabila o sarcina. Sfatul meu este sa nu te bazezi pe metoda calendarului, cel mai eficient este prezervativul.
Pentru liniștea ta, poți apela la pastilă de a 2a zi, pe care o găsești la orice farmacie..chiar dacă trebuia luata astăzi, nu este târziu nici mâine dimineață.
Multă sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evident sunt riscuri.
Dar m-as bucura sa pastrezi copilul.
De ce sa faci o crima?

| Mariaa2201 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se pune in calcul o crimă, doamne fereste, nici nu sunt de acord cu asta. Doar ca la momentul respectiv o sarcina nu e bine venita...

| Mariaa2201 a răspuns (pentru PegassiDoctorulThau):

Multumesc frumos pentru răspuns. El a ejaculat înafara, pe o haină care era la îndemână, eu fiind deasupra. De aceea întrebam dacă cumva e vreun risc căci vad tot felul de răspunsuri la întrebări puse de alte persoane dar răspunsurile sunt contradictorii, nimic concret.

| Mariaa2201 a răspuns (pentru Stefan2K20):

Multumesc pentru răspuns. Nu a ejaculat in mine însă gândurile nu imi dau pace. Eu fiind deasupra a ejaculat pe o haină care era la îndemână. L-am întrebat dacă este sigur pe el in acele momente si mi-a spus că da. Incerc sa imi scot gândurile din cap in legatura cu sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mariaa2201):

Sunt sanse sa ramai.
Fa un test de sarcina.
Te ajut eu sa cresti copilul.

Mulțumesc, o sa ma liniștesc. Deși am primit mai jos răspunsuri cum ca as putea rămâne. Nu stiu după cine sa ma iau căci fiecare are păreri diferite laughing

| Stefan2K20 a răspuns (pentru Mariaa2201):

Mda, sa incerci sa te protejezi de acum inainte sa nu mai ai probleme. Bafta si multa sanatate!

Multumesc, multa sanatate si tie! happy

| Emilian65 a răspuns:

Daca ejacularile au fost afara sansele de a fi gravida sunt mici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mariaa2201):

Bine
Dar noi te sustinem
O sarcina e o cotitura foarte importanta in viata unei femei
E o minune