anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor! Prietenul meu e rece în tot, comunicare, atenție, caldura fizica.Mai rau e ca nu facem sex de 4 luni.Ce sa fac sa nu-l pierd?

21 răspunsuri:
| Rainner a răspuns:

Buna!
Modivele pentru care ar adopta un astfel de comportament ar fi următoarele:
Faptul că-l deranjează ceva anume și preferă să țină în el din anumite motive pe care doar el le stie, faptul că s-a instalat monotonia si nu mai este la fel de atras de tine ca la început sau faptul că este foarte posibil să aibă pe cineva sau să-i fii atras atentia o altă persoană.
Îți recomand să-l iei de mânuță, să-l pui frumos la masă la o cafea și să discutați această problemă ca doi oamenii maturi într-un mod rațional.
În cazul în care nu dorește să facă asta și continuă în ritmul ăsta, spunând în continuare că nu are nimic, cu părere de rău, îți spun să faci o schimbare în viața ta.
Stiu că este greu si dureros dar trebuie sa te gandesti si la tine.
Cheia succesului într-o relație este comunicarea/sinceritatea si loialitatea, să nu uiti asta.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai putea sa incepi sa comunici cu el sa vezi unde e problema.

| mihai69 a răspuns:

De ce ai vrea să -l ții dacă e așa de nepotrivit și nu te satisface?!?

| Miruna333 a răspuns:

Deja l-ai pierdut. Omul e un strain. Sunteti colegi de camera de 4 luni si inca il vrei in viata ta? Pe ce motiv?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești în plus deja.
Nu ai reușit să înțelegi asta în patru luni?

| saresipiper a răspuns (pentru Rainner):

Nu va rezolva nimic, el nu va comunica sincer, daca era un om asumat, nu statea atatea luni sa tacă, ea trebuie sa puna punct. Macar asa el va vedea ca ea se respecta si o va regreta toata viata

| saresipiper a răspuns:

Draga mea, am vazut la altii acelasi lucru, ba chiar mai grav..boul a stat 4 ani jumate! o tinea incurcata pe o tipa tanara de teama sa nu găsească ea pe altul care sa-i ofere tot ce nu i-a oferit el! Nu mai faceau sex, nu nimic, ii promitea ca se vor logodi, căsători, luna de pe cer ca mai apoi ce sa faca... dupa ani de abstinenta, timp in care ea s-a si imbolnavit din cauza lipsei sexului, el a lasat-o pentru una mai in varsta si cu 3 copii - mare iubire, poze peste poze pe Facebook (cu cealaltă nu punea, ii spunea ca iubirea nu se striga in gura mare!), celei din urma i-a luat si inel de logodnă si ce crezi? Urmează nunta! Unde nai pui ca atunci cand prima avea probleme de sanatate zicea ca n-o poate însoți in alt oraș ca el n-are Audi, si pentru astalalta ia trenul pana la Viena!
Nu-ti mai pierde timpul cu el ca vei regreta lunile/anii pierduti, e clar ca el nu te mai vrea si e un neasumat care nu e in stare sa iti spuna adevarul care te-ar elibera! Te ține agățată până va gasi pe alra careia ii va oferi tot ce are mai bun!
Ai grija de tine, ca anii nu se mai întorc!

| Rainner a răspuns (pentru saresipiper):

Asa este

| dullcat a răspuns:

Buna.Imi pare rau sa-ti spun, dar, cel mai probabil, relatia e pierduta de mult daca nu s-a cladit pe niciuna din valorile importante, adica afectiune, comunicare, intimitate.In prezent ce va mai tine impreuna? Aveti vreun tel anume, locuiti impreuna sau e asa doar din inertie?

| MarianWLF a răspuns:

Te pierzi tu pe tine pentru o persoana care nu merita nici praful de pe toba.

| luxlux2488 a răspuns:

Marcheaza si in alta parte, ca barbat nu ai cum sa stai in ziua de astazi 4 luni fara sa se atinga de tine. In ziua de astazi e foarte usor, se gaseste peste tot.

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru suntserios):

Am comunicat dar nu e asa interesat

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu are pe alta

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru mihai69):

Pai, nu stiu nici el nu pleacă, se comporta respectuos frumossi atat cat sta la mine și am impresia ca el chiar dorește ceva dar nu stiu devin confuźă

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu, pur și simplu nu are, ca se simte asta

| GabiDumitrescu a răspuns:

L-ai pierdut deja...

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pe ce te bazezi?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AndreeaMadalinaAna):

Deci studenti, fara copii pe cap, cu hormonii aferenti virstei in sistem, sanatosi, si de 4 luni nimic? Ori are pe alta/altele, ori i s-a aplecat de tine si pur si simplu nu mai are nici o urma de atractie fata de tine. Ia si deruleaza inapoi acum 4 luni si vezi ce a fost mai deosebit ultimele dati. Cum s-a desfasurat ultima data? De ce aia a fost ultima? Ce pretexte de a evita au urmat?