| moniq0 a întrebat:

Probabil ati mai vazut intrebarile acestea. Dar voi, cat ati suferit dupa persoana iubita? Cat a durat cel mai mult sa uitati? happy

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Iubirea are o singura insusire sigura: TRECE.
Nu exista o perioada fixa! Depinde de om. Fiecare suntem diferiti.
Timpul care va trece pana la uitarea unei iubiri, este egal cu timpul pana in momentul in care, altcineva ne va uimi.
Nimic nu se uita, doar se ascunde undeva intr-un cotlon din sufletul tau, si ramane acolo ani in sir iesind din cand in cand la suprafata.
O iubire Normala trece in 2 zile, una Mare in 2 luni iar una Extraordinara iti schimba viata.
Cei care au trecut prin asta, stiu ca asa e!
In sfarsit, ideea e ca timpul vindeca orice rana, intotdeauna, fara dar si poate.

12 răspunsuri:
| biscuiteletau a răspuns:

3 luni cel mai mult rolling on the floor). Era primul prieten si mna.

| Awesom a răspuns:

Stiu un coleg de clasa care acum 18 luni s-a despartit iubita de el si de atunci o tine in bautura, fumat, telefoane si mesaje pe telefonul fetei sperand c-o intoarce din drum.

| ImCalledLamă a răspuns:

Deloc rolling on the floor
Daca imi placea de unu tot eu terminam. laughing

| TwiXXXie a răspuns:

3-4 luni

| starlyy9 a răspuns:

Depinde daca chiar ai iubit-o pe acea persoana. Probabil ca la inceput iti este greu, dar te obisnuiesti cu ideea, cu atat mai mult daca iti faci o alta relatie, sentimentul de dor sau melancolie poate mai apare cateodata dupa aceea, dar asta nu inseamna neaparat ca inca suferi, e normal sa te gandesti la ce a fost. Eu, personal, am 2 ani aproape de cand m-am despartit de un tip, in timpul asta mi-am facut o relatie stabila(1 an si), si pot sa spun ca gandurile imi mai apar, poate depinde de felul in care ai terminat-o cu persoana respectiva, iar daca dupa ce ti-ai facut o relatie a inceput sa te caute crede-ma ca sentimentul e naspa, sa stii ca nu trebuie sa vorbesti cu el, dar tu sa iti doresti. Probabil ca nu mi-am dat inca o sansa de a vedea ce iese din nou, de aia ma mai gandesc. Dar nu merita sa strici ceva frumos, pentru poate un feeling de moment.

| Dreamer a răspuns:

23 de ani, inca sufar dupa prima mea,, iubita'' din clasa I.

| LastKisss a răspuns:

Depinde, daca a contat enorm de mult persoana respectiva e cam greu, eu nici acum nu l-am uitat si au trecut 5 luni laughing)

| andrei1237 a răspuns:

Da,am suferit dupa persoana iubita.A durat cam 2 luni si am uitat.Tu?

| RAY a răspuns:

Destul de mult

| MiruD a răspuns:

Nu am suferit dupa nimeni!

| moniq0 explică (pentru andrei1237):

Mult. pai mai mult regret, se face acusi un an

| andrei1237 a răspuns (pentru moniq0):

Imi pare rau.Fiecare om a suferit cel putin odata in viata!