Iti inteleg nerabdarea, momentan nu ai altceva de facut decat sa astepti sa te reintalnesti cu el.Ma intreb totusi de ce nu-ti cumperi o cartela, cea mai ieftina in telefonul care iti functioneaza si sa-l intrebi daca a patit ceva. Poti sa-i dai impresia ca l-ai cautat din plictiseala ca sa nu pari a fi disperata si in functie de raspuns sa procedezi ca atare.
Pai cel mai bine este sa mentii legatura cu el, daca te place la un moment dat tot iti va da de inteles sau trebuie tu sa iti dai seama. Poate este timid. Daca tu nu esti timida ai putea sa ii dai tu de inteles ca iti place de el si sa astepti sa vezi ce reactie are sau sa ii spui niste lucruri din viata ta, ori lucruri frumoase ( un compliment ceva), vezi cum reactioneaza si iti dai singura seama. Daca nu... si nu esti timida ai putea sa ii spui chiar tu ca iti este drag sau iti place de el. Il mai poti invita si la un suc sau o plimbare. Altceva nu stiu ce ai putea incerca. Mult noroc!
Mergi la el cand il vezi si spune-i ca ai avut probleme cu telefonul si nu l-ai mai putut suna, si ca iti pare rau. Daca te place, nu ii trece asa de repede
Adica eu l-am suat prima de vreo 2 ori, si el nici nu m-a telefonat inapoi, pina azi nu m-a sunt..sa mai am rabdare?
Este posibil sa nu ma mai simpatizeze, daca nu ma suna?
Hmmm,proaspata si frumoasa
Posibil, nu stiu ce sa mai cred, mie mi se pare ca daca nu m-a sunat inapoi, si de fiecare data cind eu l-am sunat(de 2 ori) nu m-a sunat inapoi si nici nu mi-a raspuns
El te doreste pentru viitor, atunci cand va fi capabil pentru a avea o relatie.
Imi placi cum gindesti, mi-a face placere sa mai vorbesc cu tine pe tema asta, ai fi de acord?
Daca nu-ti raspunde, inseamna ca nu te iubeste si nu-l mai intereseaza persoana ta.
Poate nu putea atunci, lasa ca o sa treca asta, oricum multumesc