Cred ca este totul in ordine cu tine si ai facut bine ca, ai refuzat o relatie bazata pe sex, pentru ca o asemenea relatie, are caracter de aventura si dupa cum ne-ai scris, tu esti o persoana cu un caracter puternic si doresti ca, acel baiat care va fi cu tine sa te aprecieze ca om, sa te placa, fara a-ti cere, de la inceputul relatiei voastre, sa faci sex cu el. Astfel de baieti nici nu merita sa stea in jurul tau, pe considerentul ca, sunt de fapt niste neseriosi.
Acei baieti despre care ne-ai scris, au de pierdut pentru ca, nu te-a descoperit inca. Sa fii convinsa ca, atunci cand va fi cineva interesat de tine, in adevaratul sens al cuvantului, atunci o sa-ti dai si tu seama si o sa-l descoperi pe omul care sa te merite.
Timpul tau nu este pierdut, acum esti in faza in care te formezi ca om si trebuie sa-ti canalizezi energia pentru a invata, pentru restul activitatilor mai ai timp.
Eu iti doresc sanatate, un an bun si multe impliniri si mai ales speranta ca, cel care va fi pentru tine, o sa apara atunci cand nici nu te astepti.
Nu e nimic in neregula cu tine ca nu ai avut un prieten pana acum, am prietene de aceeasi varsta chiar de 19 care nu au avut un prieten pana acum, nu prea vad problema in intrebarea ta, nu trebuie sa faci nimic, trebuie sa il astepti pe cel potrivit, oricum felicitari pentru gandirea corecta, ca nu te-ai lasat oricariu tip.
Buna, pai parerea mea este ca nu este nici un fel de problema daca nu ai avut inca prieteni pana acum. Nu ai pierdut nimic! Stiu si eu ca este foarte greu sa gasesti un baiat de treaba insa poate ar trebui sa incerci sa fii mai indrazneata in relatii de cuplu. Daca nu vrei relatii sexuale din prima este foarte bine, insa daca intalnesti un baiat mai cu mot ii explici care este situatia si daca va cunoasteti mai bine puteti amana contactul sexual pentru atunci cand veti fi pregatiti si fizic si psihic. Sper ca te-am ajuat.
PS: nu baga in seama persoanele care iti spun ca nu e bine si care te imping la lucruri ciudate. Tu fa ceea ce simti. Nu esti obligata de nimeni la nimic :*.
Va rasari soarele si pe strada ta.Vei intalni pe cineva potrivit pentru tine la momentul potrivit! Nu iti pierde speranta, ea moare ultima! Si app. nu mi se pare ciudat.
Nu e deloc ciudata? pana la urma nu te combini cu un baiat de care nu iti place, nu? Toate la timpul lor. fiecare isi gaseste jumatatea atunci cand este timpul. Poate atunci cand il vei intalni, va fi singurul. Asa ca mai bine, unu si bun, decat multi si prosti . Asa ca stai linistita. + ca nu trebuie sa le dai la toti explicatii :* Bafta!:*
Toate la momentul potrivit si ca sa treci de la pasul prieteni iubiti trebuie sa va potriviti foarte bine!
Timpul le va decide pe toate! >
Multumesc foarte mult pentru cele spuse si da o sa am incredere in mine si cand va fi momentul sper sa fie ceva de durata >