E ceva normal dar dacă va continua aşa să sîngereze trebuie să fac numai decît un control.
E grav, trebuie operata... imi pare rau ca ai bagat-o in ea ca un animal
Mai nu e chiar asa grav daca i-a curs 2-3 picaturi de sange, e normal daca a fost virgina, si mai ales depinde de femeie ce fel de uter are, daca este elastic sau nu. Poate nu ai dezvirginato complet prima oara, si de aceea ia mai curs si a doua oara acele picaturi de sange.Incearca sa nu intrati in panica,mergeti la un control si ginecologul ii va spune clar ce s-a intamplat, si va poate da sfaturi foarte bune, mai ales daca abia ati inceput avea contact sexual, va da sfaturi bune sa va protejati de foarte multe riscuri, printre care si riscul de a ramane gravida.Succes
Si nu am bagat-o ca un animal stai tu linistit ideea e ca eu am inteles ca va curge si in urmatoarele 2 3 acte sexuale dupa dezvirginare si atat si sange prima oara a curs 2 3 min dar nu mult cred ca vreo 10 11 picaturi aproximativ
Poate nu ai dezvirginat-o complet prima dată şi din cauza asta a curs sânge şi a 2-a oară, dacă şi în următoarele acturi sexuale se întâmplă la fel, este o sângerare anormală ce impune consult ginecologic.
Da bun raspuns dar nu iti dau funda nici dat dracu ai poza cu justin biber pe bune