| skillet3340 a întrebat:

Buna tuturor si revin cu o problema noua... sper sa nu vi se para mai ciudata sau ceva de ras mie mi se pare ceva foarte serios si astept raspunsuri care sa o ajute pe prietena mea. In urma cu 2 saptamani am facut dragoste prima oara si a curs putin sange vreo 2, 3 min dupa 3 zile cand ne-am revavut iar a curs... exista posibilitatea de a avea vreo problema medicala sau este ceva normal? Pentru cel cu raspunsul cel mai plauzibil si corect ia funda

Răspuns Câştigător
| MyDanutsa a răspuns:

E ceva normal dar dacă va continua aşa să sîngereze trebuie să fac numai decît un control.

9 răspunsuri:
| Robica_Roby_1993 a răspuns:

E grav, trebuie operata... imi pare rau ca ai bagat-o in ea ca un animal

Răspuns utilizator avertizat
| belysa a răspuns:

Mai nu e chiar asa grav daca i-a curs 2-3 picaturi de sange, e normal daca a fost virgina, si mai ales depinde de femeie ce fel de uter are, daca este elastic sau nu. Poate nu ai dezvirginato complet prima oara, si de aceea ia mai curs si a doua oara acele picaturi de sange.Incearca sa nu intrati in panica,mergeti la un control si ginecologul ii va spune clar ce s-a intamplat, si va poate da sfaturi foarte bune, mai ales daca abia ati inceput avea contact sexual, va da sfaturi bune sa va protejati de foarte multe riscuri, printre care si riscul de a ramane gravida.Succes

| skillet3340 explică:

Ea are 17 ani eu 16

| skillet3340 explică:

Si nu am bagat-o ca un animal stai tu linistit ideea e ca eu am inteles ca va curge si in urmatoarele 2 3 acte sexuale dupa dezvirginare si atat si sange prima oara a curs 2 3 min dar nu mult cred ca vreo 10 11 picaturi aproximativ

| Jorah a răspuns:

Poate nu ai dezvirginat-o complet prima dată şi din cauza asta a curs sânge şi a 2-a oară, dacă şi în următoarele acturi sexuale se întâmplă la fel, este o sângerare anormală ce impune consult ginecologic.

| R3sPeCt a răspuns (pentru iuli112):

Bravo iuli, imi place ca esti atent si la sanatatea luilaughing

| skillet3340 explică (pentru Jorah):

Da bun raspuns dar nu iti dau funda nici dat dracu ai poza cu justin biber laughing pe bune

| Jorah a răspuns (pentru skillet3340):

15 ani am si ti-am raspuns mai bine ca toti de aici, ai de. laughing