| Bdggwgcdacwhbegysgvg a întrebat:

Bună tuturor, sunt fată și am nevoie de o părere a celor care s-au confruntat cu așa ceva....Deci, la începutul fiecărei partide de amor cu prietenul meu simt o durere la penetrare care după câteva mișcări du-te-vino dispare, dar la sfârșit când mă șterg cu șervețel umed tot timpul observ câteva picături de sânge pe șervețel, oare de la ce poate să fie, posibil de la frecușul pereților vaginali din interior?
Ceva sfaturi? happy

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești lubrifiata corespunzător. Folosiți și voi un lubrifiant.

| Bdggwgcdacwhbegysgvg explică (pentru sierra1):

Mulțumesc dar am 24, nu-s la menopauză happy

| GabiDumitrescu a răspuns:

Preludiu de macar 10-15 minute, nu 23 de secunde?

| ywar a răspuns:

E un bou al tau mascul. Preludiul conteaza foarte mult, e o forma de respect. Da-i un sut in... si trimite-l la ma-sa sa invete ca este loc si in pat de gentilete. Vai lui si vai tie ca accepti un asemenea bou langa tine.

| Wiwuwhe4272 a răspuns:

Eu in locul tau, nu i-as fi permis!

| VelicanEmilia a răspuns:

Mergi la medicul ginecolog, scumpa! S-ar putea sa ai rană pe colul uterin daca sangerezi.

| sierra1 a răspuns (pentru Bdggwgcdacwhbegysgvg):

Cu plăcere dar citește măcar titlul articolului!

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog sa vezi care sunt cauzele durerilor inițiale și a sangerarilor de la finalul actului sexual.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e normal sa apara sangerari dupa fiecare act sexual.E semn clar ca te raneste si ar trebui sa luati o pauza, plus sa reevaluatui modul in care decurge sexul.Nu ar strica si o vizita la ginecolog.Prietenul tau stie de asta, sau il doare undeva?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate ai o rana pe colul uterin mergi la ginecolog sa te consulte