In primul rand ii ceri scuzele de riguare apoi incerci sa-i explici iesirea ta,inca nu ii pune acel inel,asteapta sa va inpacati, vb. ce-i de vorbit fara stari de suparare,du-o intr-un loc neutru cu muult calm in jur,daca nu-iti da un raspuns concret,o lasi in pace sa gandeasca ce va face in viitor,daca iti da un raspuns radical o lasi in pace si iti vezi de drum.
Poate ca inca mai e suparata,stai o vreme departe de EA,si daca nu schiteaza nici-o reactie iti vezi de drum
Povestile de Dragoste se repeta la nesfarsit,trebuie sa fii atent sa nu se repete, de prea multe ori.
Daca inca te mai iubeste va putea sa citeasca in sufletul tau, regretul, si sa creada ca nu se va m-ai repeta situatia creata, daca nu cumva directia EI nu mai e inspre TINE!
asa ca succes fii sincer si simplu in vb si port.
Stiu,dar eu m-am ingrijorat de mai multe ori pentru sora ei, sa fie bine, si acum brusc m-am lasat dus de valul furiei.
Eu am incercat sa o sun ieri si sa ii spun, si a zis ca e irelevant sa mai vorbeasca cu mine.E tipul de fata iubitoare si dragastoasa, mai suparacioasa, careia ii plac dulcegariile.Imi este frica sa nu fac ceva prea devreme. Poate are nevoie de timp sa fie singura
Eu te cred, dar pune-te in locul ei sa vezi cat de bine iti pica daca cieva ti-ar jigni fratele la care tii cel mai mult...
Daca sora ei te-a insultat, tu te-ai suparat, si ea s-a despartit de tine? las-o, cauta-ti alta mai buna