Tias sfatui:
1.nu frina ca se va gasi altul care nu e timid
2.incearca (daca are fb sau altceva)sa-ti faci alt cont si sa te lauzi pe tine din fata altui om
sau INVINGE TIMIDITATEA!
Scrie-i un bilet si da-l cuiva sa i-l dea, lasa-i o floare la usa sau la scoala pe banca, da-i sms si zii ce simti.sunt multe modalitati prin care poti afla indirect daca te place si ea
Pune mâna și invit-o la un suc, ești bărbat sau muiere... Vorba altor useri ți-o i-a altul înainte!
Poate si ea e timida
nu e rau sa fii timid, nu tuturor fetelor le plac baietii mai indrazneti
cred ca si gestul de a o privi are o valoare ca te atrage, dar nu trebuie de exagerat
fii calm si mai asteapta putin timp
fa pasii incetul cu incetul daca vezi ca e putin interesata macar de prietenia ta atunci succes pentru ca ai cucerito
nu uita ca o relatie perfecta e compusa din cei mai buni prieteni
Stai liniştit, nu eşti singurul băiat timid . Păi in primul rânnd... încearcă sa-i faci complimente, rar dar cu bun gust(fetelor le plac complimentele) după ce-i faci complimente, nu foarte des ca sa nu o innebunesti de cap si sa fuga si mai tare sigur o sa-şi imbunatateasca parerea despre tine poţi incepe să vorbeşti cu ea... să-i dai temele, să te comporti frumos cu ea, sa fii atent cu ea, sa-i iei apararea daca se ia cineva de ea, poate o sa deveniti mai buni prieteni, poate iti vei putea face curaj si ii vei spune. (sincer, mai bine regreti o clipă că i-ai spus, de cat sa regreti toata viata ca nu ai avut tupeu sa-i spui). Sper ca te-am ajutat Fundă?
Sunt barbat. Stii ce e ciudat? Nu multe lucruri ma intimideaza...dar uite, cum o simpla fata...ma intimideaza uneori. Daca o sa fac ceva gresit fara sa imi dau seama? Daca o sa spun ceva rau? Daca
Dar cred ca iti voi urma sfatul. Doar nu voi sta ca un bleg intr-un coltisor pentru totdeauna. Multumesc de sfat. Apreciez.
Problema e că te gândești prea departe, niciodată nu pleci pe premiza dacă mă refuză. Nu există așa ceva. Dacă tu ești natural, ai glumele cu tine și bunul simț nici o fată nu te va refuza!
Numai pleca niciodată cu ideea dacă nu mă place sau dacă o să greșesc.
la urma urmei greșești asta e ești om nu e sfârșitul lumii...
Ai dreptate, dar sincer sa fiu, consider ca una este cand cineva isi arata sentimentele pur si simplu in fata celuilalt (spre exemplu niste gesturi sau cuvinte) si alta este cand trimiti un SMS. Oricum, eu ma gandeam sa ii pun petale de trandafir rosu in geanta. Daca pun pe banca, incep colegii mei blegi teoria chibritului.
Stiu ca majoritatea fetelor vor asta. Dar mai intai, vreau sa aflu cam ce crede despre mine, dar mai ales, incarc sa observ acele gesturi care ii pot trada sentimentele. Si, in acelasi timp incerc si eu sa ii arat, intr-un mod indirect ca o plac. Nu as dori sa fie un "soc" pentru ea cand, poate intr-o zi imi voi face curaj si ii voi zice...ce simt pentru ea.
Da. Ai dreptate. Iti multumesc de sfaturi! Chiar apreciez ajutorul tau
Da. Voi incerca. Cu toate ca nu as vrea sa ma gandesc la ce va merge prost, si mai ales la alta fata, tot voi incerca. Eu am mai suferit din cauza timiditatii mele...dar, vorba ceea, imi bag picioarele, voi incerca sa inving putin cate putin aceasta timiditate. Cu toate ca, stii ce e ciudat? Daca ar fi sa ne vedem fata in fata, la inceput sunt mega ultra super timid, dar daca vei ajunge sa ma cunosti mai bine...cred ca iti voi face capul calendar
Ia inima-n dinti si vorbeste cu ea ca si eu am fost asa si regret asta foarte mult ca am plecat in Germania si acum imi ieste asa ciuda dc am fost asa bolovan.
Ea 17, si eu tot 17. Sunt mai "batran" decat ea cu cateva luni.
Ce ma atrage le ea, hmm; pare o intrebare asa usoara, dar nu e chiar asa. Pai, voi incepe prin a spune ca imi place. offfff. Imi place faptul ca este o fata sensibila, delicata atat in interior cat si in exterior. Este genul de fata sincerca care, eu cred 90% ca pune mai mult accent pe un gest decat pe 1000 de cuvinte sau 1000 de flori. De asemenea este o fata, pe cat de sensibila, pe atat de optimista si poate suna ciudat, dar zambetul ei ma face sa zambesc, chiar daca poate pesimistul din mine nu ar avea motive sa zambeasca. De asemenea, este si o fata delicata, cum am mai spus, dar si frumoasa. Acum sincer sa fiu, daca tot am inceput sa spun atatea lucruri care poate erau ascunse adanca inauntrul meu...trebuie sa spun si ca imi pasa mult de ea si cateodata...vaaaai ce nu as da sa primesc o imbratisare de la ea. Eu recunosc, sunt un tip mai ciudat, si tot timpul am impresia ca sunt urat, cu toate ca multi imi spun ca nu este adevarat, dar ideea este ca am si o latura extrem de sensibila care ma caracterizeaza. Si admit, consider ca sentimentul de iubire are o importanta foarte mare pentru mine. Imi permit sa folosesc acest termen de-acum(iubire) deoarece am si eu o varsta la care vad lumea cu totul altfel decat o faceam cu ani in urma. Indragostit, am mai fost, dar daca ar fi sa ma uit in urma, erau niste iubiri de-a dreptul prostesti.
Men, pana in clasa a 9-a nu stiu daca am iesit cu 2 fete; si eu la fel ca tine am fost foarte timid. Pana m-am indragostit "nebuneste" de o fata si mi-am zis ca daca stau cu timiditatea o pierd. Am intrat frumos cu ea in vorba, pe net prima data, si vorbeam numai prostii ( discutiile prostesti au sens daca sunt cu persoana potrivita ). Dupa cateva zile au dat roade, a fost prima intalnire... nu stiu cum am rezistat dar a iesit foarte ok. De atunci merge totul ata.
Acum sa revin, stiu ca e greu, dar cu timiditatea nu poti face nimic. Trebuie intr-un mod sau altul s-o invingi pentru ca e spre binele tau. Daca se uita in jos, e de bine, crede-ma; si ea e la fel de timida... asta nu inseamna ca te place, dar sigur asteapta sa faca celalalt ( in cazul asta, tu ) primul pas. Sa nu incepi faza cu trandafirii in geanta, e prea "dulceag" daca inca nu sunteti apropiati. Daca reusesti sa o inviti in oras, un trandafir e cheia succesului, nici mai mult, nici mai putin. Inca un sfat, n-o saruta de la prima inltanire sau sa va tineti de mana ( bine, daca ea vine sa te sarute atunci nu ezita ); cred ca e exagerat sarutul de la prima intalnire. Daca raspunzi si stiu sa-ti dau un raspuns bun, scriu cu placere.
Cheers.
Ai dreptate. Nu trebuie sa exagerez inca de la prima intalnire. Ai mare mare dreptate. Ceea ce mi-ai scris, chiar imi este de mare ajutor. Multumesc foarte mult.
Bananacantareata87 întreabă: