| Grazielle a întrebat:

Buna tuturor,voiam sa va cer parerea in legatura cu povestea mea: imi cam place de un baiat pe nume mihai care e destul de "gigolo" cu fetele,ma inteleg foarte bine cu el,iesim in grup,ma imbratiseaza,imi face masaj,imi spune ca arat dragut etc. de cand a aflat ca unui prieten de a lui ma place,mereu ma tachineaza si vrea sa ma determine sa vorbesc cu acel baiat,incontinuu ma intreaba ca de ce nu imi place de el, si tot felul de chestii din astea incercand parca sa imi dovedeasca ca lui nu-i pasa, dar cand ma vede in compania unui alt baiat isi face si el aparitia sau se intristeaza. nu stiu daca ma place sau nu pentru ca aproape acelasi comportament il are si cu prietenele mele cele mai bune (dar doar cu ele). va multumesc anticipat. funda happy

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Te place si pe tine, doar tu l-ai caracterizat ca fiind "gicolo". Erai suparata ca tu nu esti pe lista lui?

3 răspunsuri:
| Grazielle explică (pentru neutrino):

Nu sunt o fire geloasa, doar nu stiam daca ma place sau nu, cum crezi ca as putea sa ii spun sa fim impreuna sau cel putin sa aduc vorba?

| neutrino a răspuns (pentru Grazielle):

Va veni vremea cand vei intelege ca o fata care se respecta nu face asa ceva. Fata trebuie sa stie sa se faca placuta si sa astepte sa fie bagata in seama de baiat. Acesta, daca va fi interesat, va face el clasicul prim pas.

| Grazielle explică (pentru neutrino):

De ce crezi ca nu a venit vremea sa inteleg?