| Bastanul2018 a întrebat:

Vreau sa imi dati cateva sfaturi va rog. Am 24 de ani si am o sora de 20 de ani cu care am facut sex. Sincer m-am simtit foarte bine. Cum as putea proceda? Parintii nu stiu si de aceea as dori sa ma ajutati cu niste sfaturi. Tin sa mentionez ca totul a fost protejat. Multumesc mult si va rog drumos fara mistorui si vorbe vulgare.

17 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu este bine ce ați făcut dar, daca ați făcut-o sa fiți sănătoși și sa nu o mai faceți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu inteleg oamenii astia care zic ca : Nu e bine ca ai facut sex cu sora/frate/verisor/verisoara draci, covrigi etc. ca te vede doamne doamne si **** mea. Ba viata omului e scurta, TU trebuie sa faci ce vrei tu, e viata ta, distreaza-te, fa ce vrei tu cu ea. Simti nevoia sa fumezi chiar daca tu stii ca nu e bine? FUMEAZA, vrei sa faci un threesome? fa, vrei sa iti injuri vecinu ca nu te-a lasat sa o **** pe nevasta-sa? injura.
Bine am exagerat cam mult laughing))) dar ai prins indeea. Un an nou fericit bro

| YellowAngel a răspuns:

Nu cred ca sunteti primi. Din moment ce v-ati simtit bine...
Cu ce vreti sa va ajutam, sa nu o mai faceti sau cum sa le spuneti parintilor?

Daca nu vreti sa o mai faceti ar fi bine sa va faceti cunostinta unul altuia cu cineva, iar cu spusul parintilor, cred ca nu este o idee prea buna

| WatermanTheWritter a răspuns:

Dacă e o soră vitregă, nu e chiar nașpa. Dar dacă-i soră biologică, i-ai distrus viața. Pot apărea modificări în corpul ei printre care:
-imposibilatatea de naștere
-cancer
-infecții
-traume psihice

| OldSoul a răspuns:

Nu o mai face ma.
Tu te gandesti ca din cauza celor ca tine noi astia care nu avem surori nu mai avem cu cine ne f?
Sa luam exemplul tau, tu ai ajuns sa o faci cu sorta, ti-se pare normal? Nu e. Acum bine, ai facut-o aia e, nu e o problema, dar daca o mai faci mult, odata si odata o sa te plictisesti si tu de ea, o sa vrei sa o faci cu alta fata, dar daca aia o face cu fratisu, iti dai seama ca tu nu mai ai ce fu. da?

Aici e problema. Sper ca ai inteles ideea.
Cu relatiile astea in familie e ca un fel de lege nescrisa ca trebuie evitate. E vorba de fair play.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WatermanTheWritter):

Ce ma? happy

| HazelEyes77 a răspuns:

Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata si corpul lui pana la urma. Totusi incestul e ceva tabu... Tine de niste principii morale si etice care nu recomanda relatiile de aceasta natura intre rudele de sange. Eu zic sa nu continuati in acelasi mod nu se cade in primul rand si inchipuie ti ce ar simti parintii daca ar afla. Numai bine

| mgtow a răspuns:

Poti sa continui treaba cât timp e in secret.

| Sofer a răspuns:

Super experienta ai cu sora mai mica. Eu zic sa mai incerci laughing ce naspa ca nu am si eu o sora.

| mihai69 a răspuns:

Şi noi cum să te ajutăm?!?
Dacă a fost totul consensual, e ok. Deşi ilegal...

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Eu zic sa incetati...e mai bine asa, sa nu faceti rau si altora

| darrio2007 a răspuns:

Nu ma miră. La cat de lipsita de moralitate este generatia voastra de azi.
De constiinta ce sa mai vorbim.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intrebare pusă la mișto, cum sa accepte sora ta sa faca sex cu tine, doar daca ai violato, atunci meriti puscarie pe viață, ai nenorocit femeia, ori daca ai amenintat o si tot viol se cheamă, dar nu cred ca sora ta ruda de sange ar fi acceptat din pură inițiativa sa faca sex cu fratele ei, ce ea nu are prieten? Sau tu nu ai prietenă? Inconștiientule.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai îmbatat ca porcul si ti ai violat sora?

| Bastanul2018 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cum dracu sa fie viol daca a fost din buna placere? Tocmai de asta am cerut un sfat. dar vad ca tu imi tii cont de ceea ce fac eu. infine

| adolescenta2002 a răspuns:

Eu zic ca va trebuie pshiatru la amandoi nu sunteti sanatosi la cap cum sa faceti asa ceva daca afla parinti si la 20 de ani va umfla curu cu cureaua sau va dezmostenesc laughing)

Răspuns utilizator avertizat