Ironic nu? un pshiholog in depresie? nu are colegi de breasla care sa il ajute?
Foarte ironic. În afară de faptul să nu îi mai aducă aminte că e în depresie și să îi ofere clipe minunate nu are ce să îi facă.
Daca e psiholog, inseamna ca stie deva tehnici pentru a gandi diferit, dar depresia nu se trateaza doar cu pshiholog, are nevoie de un pshiatru care sa-i dea un tratament( asta nu inseamna ca e nebun sau mai stiu eu cum) e un lucru normal avand in vedere cum a ajuns societatea in ziua de azi! Eu sunt la o facultate cu profil economic si la statistica am facut un studiu de caz care anunta ca fata de anul precedent a crescut cu 80% vanzarea de antidepresive din farmacii si aproximativ 38% din populatie urmeaza un tratament psihiatric! Un astfel de tratament dureaza peste 6 luni, dar insotit de schimbarea regimului de viata va da roade( astfel de lucruri cred ca le stie mai bine decat mine iubitul tau care a facut studii in domeniu)! iar ca sa-ti raspund la intrebare, tu ca sa-l ajuti trebuie sa-i fii confidenta( sa tii locul unui psiholog), sa incerci sa-i faci viata frumoasa( iesiti in parc, fa-i surprize, mancare.u stii mai bine) si nu-n ultimul rand sa-l indrepti catre un pshihiatru care-l va ajuta pe partea medicamentoasa! Schimbarea reginului de viata, aparitia in viata lui a unei persoane care tine loc de psiholog si nu-n ultimul rand antidepresivele prescrise de psihiatru duc la vindecare! Bafta Stiu ca am scris mult, dar sper ca ai inteles ce am vrut sa spun!
Sweetie9999999999999999 întreabă:
lolicaa întreabă: