Dă-i un timp. Poate chiar are treabă.
Poate e supărat din cauza cerții... Depinde din ce cauză a fost cearta.
Poate este ocupat, a spus pe o saptamana, lasa sa treaca o saptamana si dupa vezi ce face, e prea devreme acum ca sa tragi concluzii. O zi buna!
Chiar daca esti inca o mica copila, tu nu trebuie sa cazi la picioarele niciunui baiat pentru ca acesta sa accepte o relatie cu tine. Atunci cand un baiat te va dori, trebuie sa transpire pana cand te va cuceri!
Ai atata drama dupa 4 luni de relatie?
tu te plictisesti rau tare de accepti asa ceva.
de obicei cand scazi in ochii cuiva inseamna ca l-ai dezamagit si asta de multe ori duce la distantare.
poate n-ar trebui sa mai insisti cu lupta pentru a mentine aceasta relatie. nu de alat dar daca dupa 4 luni ai ajuns sa spui "m-am chinuit prea mult sa mentin relatia asta" e f grav si sincer nu merita.
Ti-a dovedit ca te iubeste si totusi ai inceput sa ai indoieli... Nu suna bine.
Poate chiar are treaba.
In cel mai rau caz, il sufoci.Sau, dupa cum ti-a zis-o chiar el, nu ai abordat relatia in cel mai corect mod....Adica de ce ti-a zis ca "ai scazut in ochii lui?"
Pentru ca la un moment dat mam indoit de el iar el a obesrvat ca am tinut asta in mine
O.Daca el s-ar fi indoit de tine nu te-ar fi durut? Totusi, ti-a dat motive serioare sa te indoiesti de el?
Nu nu mi-a dat niciodata, dar am fost prea naiva si mam luat dupa asanumiti prieteni