Ar trebui sa accepti ca nu ti-a apartinut si nu iti va apartine atat timp cat ea e cu, fostul logodnic,, si din cate am inteles ea a ales deja...
Pai am zis ca a fost mai complicat de atat, a continuat sa stea cu el din obligatie, dar s-a intors in tara pentru mine, a fost totul ok pana cand am descoperit ca ea inca mai vorbea cu el aproape zilnic, si de aici neincrederea mea in ea a luat amploare, si am impinso sa plece, am fortato sa ia o decizie, apoi am inceput sa regret cand mi-a spus ca el o astepta inapoi, si eu am ramas fara nici o speranta.
Un om normal incearca cat mai repede sa o uite si sa inteleaga ca nu a fost a ta de la inceput...deci nu ai pierdut-o Ia-o doar ca pe o experienta in plus si atat.
Ai fost o aventura si pentru ca in mintea ei nu te-ai ridicat la nivelul fostului...s-a reintors la el.
E pacat ca ai pus suflet si ca nu ai stiut sa faci si tu acelasi lucru ca ea : sa nu te implici.
Nu ai de ce sa te duci dupa ea. Nu pentru ca n-ar merita o scuturatura zdravana de la viata (ca automat ar afla logodnicul si all hell will break loose ) dar nu meriti tu sa te pui intr-o situatie atat de tampita si care oricum nu iti va aduce nimic bun.
Capul sus si data viitoare situatiile de genul trateaza-le ca pe ceea ce sunt : aventuri si nimic mai mult!
Bafta