| HappyGrumpy a întrebat:

Buna tututror, sunt foarte pasional si datorita acestui fapt simt sentimentele si senzatiile la maxim si cele frumoase dar si cele dureroase, o placere enorma imi aduce si o suferinta pe masura, de aceea fac foarte greu fata despartirilor, singura solutie posibila ar fi sa gasesc alta femeie care sa-mi aline durerea din suflet lasata de ultima relatie complicata si incheiata dupa repetate incercari si tot atatea dezamagiri, de a face lucrurile sa mearga, dar nu pot sa fac asta cat inca mai sper si nu pot sa renunt la gandul ca nu voi mai putea fi impreuna cu ea.
Dupa ce mi-a spus clar ca nu mai vrea sa fim impreuna vreodata, si-a dezactivat toate conturile de mail, facebook, nr de tel, si a plecat din tara la fostul logodnic pe care l-a inselat timp de 1 an cu mine spunandu-mi ca nu mai simte nimic pentru el. dar ca ii e teama sa ii spuna adevarul, pentru ca avea 6 ani cu el, in care au adunat multe datorii, de aici si obligatia de a lucra in afara. intrebarea este daca stiu ca nu pot sa mai fiu cu ea si vreau sa merg dupa ea in conditiile in care stiu ca nu ma mai vrea, asta inseamna ca sunt egoist si ca nu o iubesc si am capatat doar o obsesie pentru ea? este normal ce simt? nu am putut sa accept faptul ca l-a mintit pe el ca sa fie cu mine, nu inspira incredere. dar totusi mi-a fost greu sa renunt la ea. cum reactioneaza un om normal in cazul dat?

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa accepti ca nu ti-a apartinut si nu iti va apartine atat timp cat ea e cu, fostul logodnic,, si din cate am inteles ea a ales deja...

| Vix999 a răspuns:

Un om normal incearca cat mai repede sa o uite si sa inteleaga ca nu a fost a ta de la inceput...deci nu ai pierdut-owinking Ia-o doar ca pe o experienta in plus si atat.
Ai fost o aventura si pentru ca in mintea ei nu te-ai ridicat la nivelul fostului...s-a reintors la el.
E pacat ca ai pus suflet si ca nu ai stiut sa faci si tu acelasi lucru ca ea : sa nu te implici.
Nu ai de ce sa te duci dupa ea. Nu pentru ca n-ar merita o scuturatura zdravana de la viata (ca automat ar afla logodnicul si all hell will break loose ) dar nu meriti tu sa te pui intr-o situatie atat de tampita si care oricum nu iti va aduce nimic bun.
Capul sus si data viitoare situatiile de genul trateaza-le ca pe ceea ce sunt : aventuri si nimic mai mult!
Bafta

| HappyGrumpy explică (pentru mona):

Pai am zis ca a fost mai complicat de atat, a continuat sa stea cu el din obligatie, dar s-a intors in tara pentru mine, a fost totul ok pana cand am descoperit ca ea inca mai vorbea cu el aproape zilnic, si de aici neincrederea mea in ea a luat amploare, si am impinso sa plece, am fortato sa ia o decizie, apoi am inceput sa regret cand mi-a spus ca el o astepta inapoi, si eu am ramas fara nici o speranta.