Buna! Uite eu cred ca tu ai facut oricum un gest foarte frumos ca ai sfatuit-o sa lase fumatul, dar daca ea nu doreste, deja este problema ei si sanatatea ei.Pa!
Crezi ca ai sa o schimbi tu? Sa nu mai fumeze? Nu te va asculta.Mai ales ca spui ca nu ii place de tine.Ce risipa de litere mari ai facut.
Las-o sa fumeze.Ce? Daca fumeaza nu mai e draguta si simpatica? Si eu fumez si sunt oricum draguta si simpatica.
Uite ce e, daca vrei sa te placa cat de cat nu o mai sacai.Accept-o pentru ceea ce e.Nu vreau sa faci asta dar cred ca te-ar remarca mai mult daca ai incepe si tu sa fumezi.Dar nu fa asta. Poti sa te faci remarcat prin a te opri din sacaiala sau ai putea sa-i faci un cadou dragut pentru craciun.
Pa, Pa.
Stai linistit, nu se va lasa ca vrei tu. Si iubitul meu fumeaza si nu vrea sa se lase. Adevarul este ca nu fumeaza 6 ore cand sunt cu el ( adica la liceu ) dar fumeaza inainte sa vina la liceu si seara. Dar eu am inteles ca fiecare face ce vrea cu viata lui, nu trebuie sa le spunem noi ce sa faca.