| alexandra2859 a întrebat:

Buna,uitati ce intrebare am gasit aici:D

http://www.tpu.ro/......e-sa-faca/

nu stiam ca exista lesbiane in Romania voi stiati?

si adica fata asta ce ar trebui sa faca?

imi vine sa vomit, adica serios sa ii placa de o fata?

funda+vot

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

S-ar putea sa nici nu fie vorba despre ceea ce se discuta aici. Poate cea mare este atrasa de cea mica din alte motive. Poate o asemanare cu cineva, poate vede la ea un anumit comportament care-i place...

37 răspunsuri:
| Laya a răspuns:

De ce vi se pare atat de abnormal? Daca unii nu sunt ca noi, nu-nseamna ca trebuie sa-i dam la o parte. Am profesor homosexual si nu se sfieste sa vorbeasca despre asta. Nu inteleg de ce suntem atat de limitati si nu putem sa acceptam unele lucruri.
Daca ei se simt bine langa persoane de acelasi sex si sunt fericiti/fericite, atunci cine suntem noi sa-i condamnam?!

| alexandra2859 explică (pentru Laya):

Pentru a 2-a oara mai raspund cu acelasi raspuns intelegi nu te mai lua de mine eu doar ma intreb fata aceea ce ar trebui sa faca?

| Laya a răspuns (pentru alexandra2859):

Fetito, tu te contrazici singura. Mai sus spuneai ca-ti vine sa vomiti si acum imi spui ca doar intrebai ce poate sa faca fata respectiva? happy Gandeste-te putin inainte sa postezi o intrebare, respectiv un raspuns, pentru ca ceva nu se leaga...happy

Da,imi vine sa vomit dar asta nu inseamna ca le stau in cale si ca am ceva cu ei/ele.si te rog nu imi mai spune fetito de parca as avea 5 ani.

Oricum eu sunt in alta tara asa ca gandesc altfel si nu ai cum sa intelegi ce vreau eu sa spun avand in vedere ca eu gandesc altfel...

| akka4 a răspuns (pentru Laya):

Mare dreptate aiwinking nici ea nu stie ce vrea sa spuna.
Si tu ii spui "fetita" laughing ea nu are 5 ani, are 9 probabil...
Poate este asa de nehotarata "adolescenta", pentru ca ea traieste in alta tara. Ce face occidentul din saracii copi rolling on the floor

| alexandra2859 explică (pentru akka4):

Eu nu am draga 9 ani am 14 da este nehotarata adolescenta...

imi vine sa vomit ca ma vad pe mine in locul lor dar in rest nu am alte probleme cu ei/ele.

si macar eu nu stau sa ii injur pe toate site-urile ca tine

copi? poate vrei sa zici copii, nu?

| Laya a răspuns (pentru alexandra2859):

Am vazut (sau mai bine zis mi-am dat seama de gandirea ta!). Analizeaza intrebarea si comentariile tale, apoi gandeste-te doar putin si o sa vezi ca te contrazici singura. Da, intr-adevar tara in care stai iti influenteaza gandirea, dar nu si-n cazul tau. Daca ai fi avut o altfel de gandire, n-ar fi trebuit sa ai starea de vomawinking... Nu e nevoie sa te inteleg eu, pentru ca sunt ferm convinsa ca nici tu nu te-ntelegi happy!

Asta este parerea ta.

imi vine sa vomit ca ma vad pe mine in locul lor dar in rest nu am alte probleme cu ei/ele. asta am vrut sa spun.

eu ma inteleg foarte bine doar ca intrebarea asta am facut-o din prostie cred ca pur si simplu nu aveam ce altceva sa fac si nici nu m-am gandit la un raspuns

era si tarziu...

in intrebare am scris si ultima parte(cea cu vomitatul) pentru ca m-am gandit ar zice niste useri ca akka4 sau mai rai daca mas interesa pur si simplu de lesbiene.

| ketanal a răspuns:

E trist faptul ca desi sunteti in crestere, si cresteti intr-o societate moderna, aveti inca prejudicii. Homosexualitatea a existat mereu, si multe persoane care au contribuit la realizarea societatii asa cum o stim noi acum erau homosexuali.
In plus, nu stiu ce probleme va creeaza ce fac altii in intimitatea lor. Sunt moduri si moduri de a trai. Daca ai stii ca doctorul care ti-ar putea salva viata este homosexual ai prefera sa mori, doar pentru ca nu-i place ce-ti place tie?
Din pacate vrem sa evoluam, ne consideram moderni dar inca judecam ce fac ceilalti. Puneti-va cateva intrebari si dati-va si raspunsurile...din pacate aceasta forma de rasism tine de incultura si de prostie pura.

| alexandra2859 explică (pentru ketanal):

Pentru a 3-a oara raspund cu acelasi raspuns intelegi nu te mai lua de mine pentru ca eu nu am nimic impotriva cu ei eu doar ma intreb fata aceea ce ar trebui sa faca?

| Oana92 a răspuns:

Eu am colege care sunt lesbiene si vecini homosexuali...asa ca...e trist, dar adevarat

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu e ceva chiar atat de rar, doar ca sunt lucruri mai ascunse.Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca pentru ei pare normal.

| alexandra2859 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Eu sunt deja obisnuita nu trebuie sa ma obisnuies stiu ca exista multi oameni care prefera acelasi sex dar ce ar trebui fata acea sa faca?

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru alexandra2859):

Care dintre ele, si in ce sens sa faca ceva?

Pai prietena cea mare a fetei care a pus intrebareabig grin

adica cum ar putea deveni prietena celei mici daca aia mai mica ar putea fi "normala"?

incerc sa inteleg cum gandesc ele in asemenea situatibig grin

| akka4 a răspuns (pentru alexandra2859):

"copii"zici tu rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))...
ar iesi "saracii copii" rolling on the floor)))))))))))))))))))
ma sti care este toata problema? lasa-ne! intoarce-te la viata ta de copil plictisit si frustratwinking
nu inteleg ce cauti pe site-ul asta daca te lauzi pe aici ca esti plecata prin tarile calde (de foame)... vi aici si asasinezi limba romana.
pe bune, sunt satul de parveniti ca tine, asa ca ejectwinking

Bine-nteles ca daca cea mica nu are aceeasi orientare sexuala ca si ea si v-a observa anumite intentii, poate sa marturiseasca altcuiva.Depinde cat de pregatita este sa vada asta...Pentru ca cea mare v-a incerca anumite lucruri.Aceste manifestari fata de o minora se pedepsesc aspru.Ori s-ar putea,din curiozitate,sa accepte anumite,,jocuri,,. Deseori,atunci cand hormonii devin mai,,jucausi,, prieteni sau prietene de acelasi sex mai recurg la asemenea,, jocuri,, intre ei, din curiozitate si fara urmari serioase.

Nu ma dau mare ca am plecat dar daca asta este adevarul ce vrei sa spun?

nu prea mai sunt un copil

Aham.

dar din cate zice fata aceea in intrebarea ei prietena cea mare vrea decat sa fie prietena cu cea mica.
in fine nu stiu de ce imi mai bat capul cu intrebarea aceea oricum nu este problema mea si este pusa pentru cei care stiu asa ca eu am facut o greseala punand intrebarea asta.

probabil ca nu aveam ce altceva sa fac si de aceea am pus aceasta intrebare laughing.

Probabil...

Daca este asa si mie imi place comportamentul anumitelor prietene ale mele si sunt atrasa de ele dar asta nu inseamna ca sunt gay adica imi place doar comportamentul lor nu imi place in alt fel de ele...

Asta e ceva normal.Nici nu ai putea sa ai o prietena, fara sa te atraga ceva la ea.E vorba de caracterul ei, de comportament si nu in ultimul rand de aspectul ei.

Exact!

S-ar putea sa nici nu fie vorba despre ceea ce se discuta aici. Poate cea mare este atrasa de cea mica din alte motive. Poate o asemanare cu cineva, poate vede la ea un anumit comportament care-i place...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, sunt micute, la acea varsta unii copii devin confunzi in legatura cu orientarea sexuala, poate este lesbiana, bisexuala sau nu.
In al doilea rand, da! exista peste tot in lume, lesbiene, homosexuali, bisexuali dar in Romania, majoritatea prefera sa se ascunde decat sa va auda cum mancati fecale.
In al treilea rand, te contrazici singura.
In al patrulea rand, daca esti in alta tara, nu inseamna ca esti mai inteligenta, gandesti extrem de prost dar sa dam vina pe varsta ta.
In al cincilea rand, sa nu le mai spui strainilor ca esti romanca ca ne faci de ras tara.

| alexandra2859 explică (pentru anonim_4396):

Eu va fac de ras tara? laughing

uiatate ce au ajuns romanii si dupa aia sa mai vorbesti
va faceti singuri tara de ras si nici macar nu aveti curajul sa recunoasteti asta.

oricum nu le spun pentru ca imi este rusine ca m-am nascut in Romania si ca sunt romanca.

mai am cativa ani si dupa aceea o sa imi fac actele de cetatenie greceasca si bye bye Romania...
cum sa le spun ca sunt romanca daca vad ce sunt romani?

nici greci nu stau prea bine in domeniul economiei in ultimul timp dar macar ei nu se dau mari precum romani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandra2859):

raised eyebrows Ti-e rusine ca esti romanca dar iti iei cetatenie greceasca. Mai copile, Grecia s-ar putea sa fie data afara din UE din cauza datoriilor, pentru ca sunt puturosi! Romania a ajuns rau din cauza guvernului. Unuia cand ii e rusine de unde provine, da dovada de imbecilitate. In loc sa te destepti, sa le demonstrezi oamenilor ca romanii pot fi inteligenti, tu faci opusul. Mie nu mi-a fost niciodata rusine sa spun ca sunt romanca, pentru ca sunt tari, mult mai degradate decat tara noastra. Arunca un ochi pe China de exemplu, au peste un miliard trei sute de oameni.Vezi India, tarile islamice, Africa si dupa aceea sa reevaulezi totul in mintea ta. In Asia si Africa, in jur de 25 de mii de oameni, mor in fiecare zi majoritatea sunt copii. Inca o data, am sa dau vina pe varsta ta, mai ai de invatat.

Ce are china?

faptul ca china scoate cam toate alea?

tehnologia?

sau ca s-ar putea chinezi sa ramana pe planeta(in cazul unui dezastru) pentru ca sunt asa de mici?

romani nu pot fi destepti...

uitate la tine nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai sa te certi cu o fetita (eu) care probabil are jumatate din mintea ta.

macar greci au un trecut de respectat.

normal ca mor

dar daca tot romani sunt asa de buni de ce nu le dau o mana de ajutor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandra2859):

90% din populatia lor este inutila, nu au o industrie a lor, un punct forte si nici economie buna. Marile branduri din lume, nici nu provin din China.
Ar trebui sa te uiti la gramatica ta.
Nu ma cert cu tine, stai linistita, eram departe de a face asta.
De asta si am spus ca dau vina pe varsta ta, cand o sa mai cresti, o sa inveti multe lucruri si o sa le intelegi mai bine. Vei fi mai matura si mai capabila sa-ti dai seama, ce-i corect si rational... doar incearca sa nu devii o persoana indoctrinata XD
Romania nu se poate dezvolta din cauza guvernului pentru ca e plin de escroci. Dar nici romanii nu se indura sa-i coboare. Basescu ne-a vandut resursele, nu poate iesi tara din criza cand banii intra in buzunarele parlamentarilor.
Mai, tu faci scoala? Avem aceeasi stramosi. Arunca un ochi pe istoria Romaniei.
Si Romania este ea insusi infundata in cacao, apai sa ajute alte tari.

Nu ma intereseaza istoria romaniei pentru ca sunt prea ocupata cu istoria greciei care are o istorie mult mai mare.

eu nu stiu sa scriu ca voi de aceea fac greseli asa ca te rog partea asta las-o.

ce ai vrea sa fac sa intru pe google translate si sa dau copy paste ca sa nu am greseli?

Răspuns utilizator avertizat
| akka4 a răspuns:

Le-as da foc la toti homalai si lesbiene.
acum hai sa fim seriosi cum vedeti voi un homosexual pe strada, cand se linge cu altul?
este ceva normal aa? rasa lor de homalai i-as mierlii in chinuriwinking

De ce sa le dai foc? ei sunt chiar mai oameni decat oameni nrmali si merita respectul nostru da este total normal si daca se saruta in fata mea nu am nicio problemawinking

Si invata si tu sa scrii inainte sa ii judeci pe alti, ok?

| akka4 a răspuns (pentru alexandra2859):

Mai citeste odata raspunsurile date de tine si dupa ma corectezi pe minewinking
chiar ma faci sa rad rolling on the floor) imi spui mie sa invat sa scriu, cand tu esti prof (mananci litere la greu)... cat despre homalai, nu ma intereseaza ce fel de oameni sunt tongue atata timp cat se iubesc cu c··u', sunt niste mizerii de oameni

Eu daca fac greseli fac pentru ca am plecat din Romania in clasa a1a asa ca nu crezi ca am dreptul? nu am invatat prea multe inainte sa plec si consider avand in vedere ca de atunci nu am mai facut niciun curs de romana ca scriu destul de bine.