S-ar putea sa nici nu fie vorba despre ceea ce se discuta aici. Poate cea mare este atrasa de cea mica din alte motive. Poate o asemanare cu cineva, poate vede la ea un anumit comportament care-i place...
Da...bine atata timp cat nu ma deranjeaza cu nimic lesbienele si homosexuali nu am nimic cu ei
Eu am colege care sunt lesbiene si vecini homosexuali...asa ca...e trist, dar adevarat
De ce vi se pare atat de abnormal? Daca unii nu sunt ca noi, nu-nseamna ca trebuie sa-i dam la o parte. Am profesor homosexual si nu se sfieste sa vorbeasca despre asta. Nu inteleg de ce suntem atat de limitati si nu putem sa acceptam unele lucruri.
Daca ei se simt bine langa persoane de acelasi sex si sunt fericiti/fericite, atunci cine suntem noi sa-i condamnam?!
Le-as da foc la toti homalai si lesbiene.
acum hai sa fim seriosi cum vedeti voi un homosexual pe strada, cand se linge cu altul?
este ceva normal aa? rasa lor de homalai i-as mierlii in chinuri
E trist faptul ca desi sunteti in crestere, si cresteti intr-o societate moderna, aveti inca prejudicii. Homosexualitatea a existat mereu, si multe persoane care au contribuit la realizarea societatii asa cum o stim noi acum erau homosexuali.
In plus, nu stiu ce probleme va creeaza ce fac altii in intimitatea lor. Sunt moduri si moduri de a trai. Daca ai stii ca doctorul care ti-ar putea salva viata este homosexual ai prefera sa mori, doar pentru ca nu-i place ce-ti place tie?
Din pacate vrem sa evoluam, ne consideram moderni dar inca judecam ce fac ceilalti. Puneti-va cateva intrebari si dati-va si raspunsurile...din pacate aceasta forma de rasism tine de incultura si de prostie pura.
Nu e ceva chiar atat de rar, doar ca sunt lucruri mai ascunse.Incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca pentru ei pare normal.
Pentru a 2-a oara mai raspund cu acelasi raspuns intelegi nu te mai lua de mine eu doar ma intreb fata aceea ce ar trebui sa faca?
De ce sa le dai foc? ei sunt chiar mai oameni decat oameni nrmali si merita respectul nostru da este total normal si daca se saruta in fata mea nu am nicio problema
Pentru a 3-a oara raspund cu acelasi raspuns intelegi nu te mai lua de mine pentru ca eu nu am nimic impotriva cu ei eu doar ma intreb fata aceea ce ar trebui sa faca?
Eu sunt deja obisnuita nu trebuie sa ma obisnuies stiu ca exista multi oameni care prefera acelasi sex dar ce ar trebui fata acea sa faca?
Fetito, tu te contrazici singura. Mai sus spuneai ca-ti vine sa vomiti si acum imi spui ca doar intrebai ce poate sa faca fata respectiva? Gandeste-te putin inainte sa postezi o intrebare, respectiv un raspuns, pentru ca ceva nu se leaga...
Da,imi vine sa vomit dar asta nu inseamna ca le stau in cale si ca am ceva cu ei/ele.si te rog nu imi mai spune fetito de parca as avea 5 ani.
Oricum eu sunt in alta tara asa ca gandesc altfel si nu ai cum sa intelegi ce vreau eu sa spun avand in vedere ca eu gandesc altfel...
Mai citeste odata raspunsurile date de tine si dupa ma corectezi pe mine
chiar ma faci sa rad ) imi spui mie sa invat sa scriu, cand tu esti prof (mananci litere la greu)... cat despre homalai, nu ma intereseaza ce fel de oameni sunt atata timp cat se iubesc cu c··u', sunt niste mizerii de oameni
Eu daca fac greseli fac pentru ca am plecat din Romania in clasa a1a asa ca nu crezi ca am dreptul? nu am invatat prea multe inainte sa plec si consider avand in vedere ca de atunci nu am mai facut niciun curs de romana ca scriu destul de bine.
Eu nu am draga 9 ani am 14 da este nehotarata adolescenta...
imi vine sa vomit ca ma vad pe mine in locul lor dar in rest nu am alte probleme cu ei/ele.
si macar eu nu stau sa ii injur pe toate site-urile ca tine
copi? poate vrei sa zici copii, nu?
Pai prietena cea mare a fetei care a pus intrebarea
adica cum ar putea deveni prietena celei mici daca aia mai mica ar putea fi "normala"?
incerc sa inteleg cum gandesc ele in asemenea situati
"copii"zici tu )))))))))))))))))))))))))...
ar iesi "saracii copii" )))))))))))))))))))
ma sti care este toata problema? lasa-ne! intoarce-te la viata ta de copil plictisit si frustrat
nu inteleg ce cauti pe site-ul asta daca te lauzi pe aici ca esti plecata prin tarile calde (de foame)... vi aici si asasinezi limba romana.
pe bune, sunt satul de parveniti ca tine, asa ca eject
Bine-nteles ca daca cea mica nu are aceeasi orientare sexuala ca si ea si v-a observa anumite intentii, poate sa marturiseasca altcuiva.Depinde cat de pregatita este sa vada asta...Pentru ca cea mare v-a incerca anumite lucruri.Aceste manifestari fata de o minora se pedepsesc aspru.Ori s-ar putea,din curiozitate,sa accepte anumite,,jocuri,,. Deseori,atunci cand hormonii devin mai,,jucausi,, prieteni sau prietene de acelasi sex mai recurg la asemenea,, jocuri,, intre ei, din curiozitate si fara urmari serioase.
Nu ma dau mare ca am plecat dar daca asta este adevarul ce vrei sa spun?
nu prea mai sunt un copil
Aham.
dar din cate zice fata aceea in intrebarea ei prietena cea mare vrea decat sa fie prietena cu cea mica.
in fine nu stiu de ce imi mai bat capul cu intrebarea aceea oricum nu este problema mea si este pusa pentru cei care stiu asa ca eu am facut o greseala punand intrebarea asta.
probabil ca nu aveam ce altceva sa fac si de aceea am pus aceasta intrebare .
Daca este asa si mie imi place comportamentul anumitelor prietene ale mele si sunt atrasa de ele dar asta nu inseamna ca sunt gay adica imi place doar comportamentul lor nu imi place in alt fel de ele...
Asta e ceva normal.Nici nu ai putea sa ai o prietena, fara sa te atraga ceva la ea.E vorba de caracterul ei, de comportament si nu in ultimul rand de aspectul ei.
Am vazut (sau mai bine zis mi-am dat seama de gandirea ta!). Analizeaza intrebarea si comentariile tale, apoi gandeste-te doar putin si o sa vezi ca te contrazici singura. Da, intr-adevar tara in care stai iti influenteaza gandirea, dar nu si-n cazul tau. Daca ai fi avut o altfel de gandire, n-ar fi trebuit sa ai starea de voma... Nu e nevoie sa te inteleg eu, pentru ca sunt ferm convinsa ca nici tu nu te-ntelegi !
anonim_4396 întreabă: