| alexandra2859 a întrebat:

Buna,uitati ce intrebare am gasit aici:D

http://www.tpu.ro/......e-sa-faca/

nu stiam ca exista lesbiane in Romania voi stiati?

si adica fata asta ce ar trebui sa faca?

imi vine sa vomit, adica serios sa ii placa de o fata?

funda+vot

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

S-ar putea sa nici nu fie vorba despre ceea ce se discuta aici. Poate cea mare este atrasa de cea mica din alte motive. Poate o asemanare cu cineva, poate vede la ea un anumit comportament care-i place...

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, sunt micute, la acea varsta unii copii devin confunzi in legatura cu orientarea sexuala, poate este lesbiana, bisexuala sau nu.
In al doilea rand, da! exista peste tot in lume, lesbiene, homosexuali, bisexuali dar in Romania, majoritatea prefera sa se ascunde decat sa va auda cum mancati fecale.
In al treilea rand, te contrazici singura.
In al patrulea rand, daca esti in alta tara, nu inseamna ca esti mai inteligenta, gandesti extrem de prost dar sa dam vina pe varsta ta.
In al cincilea rand, sa nu le mai spui strainilor ca esti romanca ca ne faci de ras tara.

| alexandra2859 explică (pentru Laya):

Asta este parerea ta.

imi vine sa vomit ca ma vad pe mine in locul lor dar in rest nu am alte probleme cu ei/ele. asta am vrut sa spun.

eu ma inteleg foarte bine doar ca intrebarea asta am facut-o din prostie cred ca pur si simplu nu aveam ce altceva sa fac si nici nu m-am gandit la un raspuns

era si tarziu...

in intrebare am scris si ultima parte(cea cu vomitatul) pentru ca m-am gandit ar zice niste useri ca akka4 sau mai rai daca mas interesa pur si simplu de lesbiene.

| alexandra2859 explică (pentru anonim_4396):

Eu va fac de ras tara? laughing

uiatate ce au ajuns romanii si dupa aia sa mai vorbesti
va faceti singuri tara de ras si nici macar nu aveti curajul sa recunoasteti asta.

oricum nu le spun pentru ca imi este rusine ca m-am nascut in Romania si ca sunt romanca.

mai am cativa ani si dupa aceea o sa imi fac actele de cetatenie greceasca si bye bye Romania...
cum sa le spun ca sunt romanca daca vad ce sunt romani?

nici greci nu stau prea bine in domeniul economiei in ultimul timp dar macar ei nu se dau mari precum romani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandra2859):

raised eyebrows Ti-e rusine ca esti romanca dar iti iei cetatenie greceasca. Mai copile, Grecia s-ar putea sa fie data afara din UE din cauza datoriilor, pentru ca sunt puturosi! Romania a ajuns rau din cauza guvernului. Unuia cand ii e rusine de unde provine, da dovada de imbecilitate. In loc sa te destepti, sa le demonstrezi oamenilor ca romanii pot fi inteligenti, tu faci opusul. Mie nu mi-a fost niciodata rusine sa spun ca sunt romanca, pentru ca sunt tari, mult mai degradate decat tara noastra. Arunca un ochi pe China de exemplu, au peste un miliard trei sute de oameni.Vezi India, tarile islamice, Africa si dupa aceea sa reevaulezi totul in mintea ta. In Asia si Africa, in jur de 25 de mii de oameni, mor in fiecare zi majoritatea sunt copii. Inca o data, am sa dau vina pe varsta ta, mai ai de invatat.

Ce are china?

faptul ca china scoate cam toate alea?

tehnologia?

sau ca s-ar putea chinezi sa ramana pe planeta(in cazul unui dezastru) pentru ca sunt asa de mici?

romani nu pot fi destepti...

uitate la tine nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai sa te certi cu o fetita (eu) care probabil are jumatate din mintea ta.

macar greci au un trecut de respectat.

normal ca mor

dar daca tot romani sunt asa de buni de ce nu le dau o mana de ajutor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandra2859):

90% din populatia lor este inutila, nu au o industrie a lor, un punct forte si nici economie buna. Marile branduri din lume, nici nu provin din China.
Ar trebui sa te uiti la gramatica ta.
Nu ma cert cu tine, stai linistita, eram departe de a face asta.
De asta si am spus ca dau vina pe varsta ta, cand o sa mai cresti, o sa inveti multe lucruri si o sa le intelegi mai bine. Vei fi mai matura si mai capabila sa-ti dai seama, ce-i corect si rational... doar incearca sa nu devii o persoana indoctrinata XD
Romania nu se poate dezvolta din cauza guvernului pentru ca e plin de escroci. Dar nici romanii nu se indura sa-i coboare. Basescu ne-a vandut resursele, nu poate iesi tara din criza cand banii intra in buzunarele parlamentarilor.
Mai, tu faci scoala? Avem aceeasi stramosi. Arunca un ochi pe istoria Romaniei.
Si Romania este ea insusi infundata in cacao, apai sa ajute alte tari.

Nu ma intereseaza istoria romaniei pentru ca sunt prea ocupata cu istoria greciei care are o istorie mult mai mare.

eu nu stiu sa scriu ca voi de aceea fac greseli asa ca te rog partea asta las-o.

ce ai vrea sa fac sa intru pe google translate si sa dau copy paste ca sa nu am greseli?