Buna,
Vai, dar văd ca la tine dracul chiar este negru, sau oare exagerezi un pic? Dacă absolut tot ce ai spus e real, nu prea stai lângă un bărbat adevărat, stai lângă un mitocan care nu stiu cât de pregătit e sa fie tata. Totuși refuz sa cred ca nu îl interesează de tine, când mai vrea și nunta. Intr o relație nu greșește doar unul, amândoi sunt de vina, iar problema in cuplul tău este destul de clasica: comunicarea.
Aveți o gravă problema de comunicare pe care doar voi o puteți rezolva dacă va mai doriți relația asta, sa stai și sa speri ca totul o sa revină la normal, nu e ok, pentru ca nu se va întâmpla( din comoditate sau alte motive). Ei, acum ca ai rezolvarea, trebuie sa stii și sa o aplici, ca e mare lucru sa nu ii spui partenerului ceva ca și cum i ai face un reproș, nu. Discuta trebuie ținuta cu calm, tu trebuie sa realizezi ce vrei sa faci cu viața ta, o sa aveți un copil și lucrurile vor deveni de 10 ori mai grele, învățați sa va iubiți cu defecte și sa comunicați absolut orice, altfel relație se duce. Când intervin probleme zilnice sunteți voi doi împotriva acelei probleme, nu tu vs el. Acum, fie ca rămâi cu el sau nu, învață sa comunici cu partenerul tău, iar dacă n ai cu cine după lungi încercări, renunța din timp.
Nu am exagerat sau inventat nimic! Tot ce zic e adevarat!
Poate e imatur, nu stie ce vrea, i este frica de resposabilitati, pacat ca se naste un copil si tatal e copil si el.
Are aproape 30 de ani ii implineste in aceeasi luna cand trebuie sa se nasca bebe.
Copii voi va intelegi? discutati des?
In ultima perioada nu.Sta cu nasul in telefonul ala de parca e viata lui la mijloc daca nu se uita ce mai e pe facebook.Si daca vreau sa vorbesc cu el, vorbesc oricum singura pentru ca nu e atent.
Aiurea,aia numai e relatie
Atât de greu era să te prinzi că e un idiot înainte să faci un copil cu el?
Oricum, ce poți să faci, măcar, e să nu mărești numărul de tipe care fac 5 copii cu un gunoi care într-un final (sau de la început), le și bate. Nu avem nevoie de altele, pls, sunt destule la acces direct.
Tu crezi ca planul meu a fost sa am copil? A fost accidental.In caz ca nu ai aflat nu toate metodele de protectie sunt 100% sigure.
Ce rost are sa mai stai cu persoana respectiva?
Sper sa nu te superi, dar eu zic sa-l lasi, ai o singura viata eu zic ca ar trebui sa o traiesti langa o persoana care merita si care te iubeste cu adevarat.
An nou fericit, si ai grija de tine.
Crede-ma ca mie in momentul de fata m-am axat doar pe copil.El nu stiu cum sa explic ce ar putea sa mai insemne pentru mine.E tatal copilului meu si atat.Am vrut sa ii mai dau o sansa. Poate dupa nastere se va schimba. Daca nu, nu pot sa fac altceva decat sa plec.
Crede ma cine te iubeste, nu se schimba asa bine, rau, bine, rau.
Trebuie sa fie alaturi de tine in momentele cele mai importante din viata ta, si sa nu te lase la greu.
samiZiciPompier întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: