| Julia92Anna a întrebat:

Un an nou fericit! Am o mica mare problema.Peste o luna si putin voi naste primul meu copil.Si tatal copilului vrea sa facem nunta.Insa eu nu vreau deloc! Acum doi ani sau un an daca mi-ar fi zis asa ceva eram cea mai fericita! Dar acum nu mai vad absolut nimic fantastic in nunta asta.O hartie, si daca vrei divort stai si te judeci prin tribunale.Sa-l ia naiba pe cel care a inventat nunta! Nu vad pana la urma ce e asa wow! Si de parca nu e de ajuns scumpa lui mama ne bate pa cap sa facem nunta.Si sora lui! De parca ce treaba au ele in viata noastra! Deci,chiar nu vreau nici o nunta.Ce dracu ma bate la cap sor-sa cand ea a facut acum cateva luni nunta,are copil mic si a depus actele de divort(a iesit si inca iese un adevarat scandal cu viitorul ei fost sot).Ce-a facut ca s-a maritat? Vai hai sa fim in rand cu lumea.O tampenie!
Bine, sunt foarte sincera si zic ca relatia noastra nu prea mai e ca la inceput.Chiar inainte sa aflu ca sunt insarcinata am vrut sa ma despart de el.Nu ii mai suportam mofturile si pretentiile! Voia ca eu sa fiu perfecta! Sa nu gresesc niciodata! Cred ca o luna de zile adormeam plangand.Si dupa ce am aflat de copil totul s-a schimbat.Adica el se schimbase in bine.Era diferit.Comportamentul lui se schimbase in bine.Era totul ok.Si am zis ca merita o sansa in plus.Dar de o luna este foarte distant cu mine.Nici macar nu ma mai ia brate.Pleaca la munca si nu ma suna macar o data.Stiind ca eu stau singura in casa si poate mi se face rau(am probleme cu tensiunea).Nu mai zic ca nu a pus niciodata mana pe burtica. Daca i-o luam eu sa o pun o tragea imediat.Niciodata nu mi-a zis motivul.Nu ma ajuta deloc prin casa.Desi eu ma simt ca un bolovan si nu ma mai pot misca bine.Cand plecam undeva eu ma chinui sa ma incalt si el tipa la mine sa ma misc mai repede dar nu sunt in stare de asa ceva.Cand mergem pe jos el ma cearta ca merg incet dar eu am picioarele umflate din cauza sarcinii si nu pot merge mult.Cand il rog sa care niste pungi care suny chiar grele imi zice ca nu sunt in stare de nimic.Desi am avut probleme cu sarcina si doctorul mi-a zis sa nu car chestii care mi se par cam grele(era aa nasc prematur).Mda, cam asta e. Poate o sa ziceti ca nu am ce face sau nu sunt normala...dar m-am descarcat aici.Chiar nu mai puteam.Nu vreau altceva decat un sfat sau o parere.Va rog nu ma judecati.

12 răspunsuri:
| AdrianaB1 a răspuns:

Ce rost are sa mai stai cu persoana respectiva?
Sper sa nu te superi, dar eu zic sa-l lasi, ai o singura viata eu zic ca ar trebui sa o traiesti langa o persoana care merita si care te iubeste cu adevarat.
An nou fericit, si ai grija de tine.

| Julia92Anna explică (pentru AdrianaB1):

Crede-ma ca mie in momentul de fata m-am axat doar pe copil.El nu stiu cum sa explic ce ar putea sa mai insemne pentru mine.E tatal copilului meu si atat.Am vrut sa ii mai dau o sansa. Poate dupa nastere se va schimba. Daca nu, nu pot sa fac altceva decat sa plec.

| AdrianaB1 a răspuns (pentru Julia92Anna):

Crede ma cine te iubeste, nu se schimba asa bine, rau, bine, rau.
Trebuie sa fie alaturi de tine in momentele cele mai importante din viata ta, si sa nu te lase la greu.

| RAY a răspuns:

Poate e imatur, nu stie ce vrea, i este frica de resposabilitati, pacat ca se naste un copil si tatal e copil si el.

| Julia92Anna explică (pentru RAY):

Are aproape 30 de ani sad ii implineste in aceeasi luna cand trebuie sa se nasca bebe.

| LoveSleep a răspuns:

Atât de greu era să te prinzi că e un idiot înainte să faci un copil cu el?
Oricum, ce poți să faci, măcar, e să nu mărești numărul de tipe care fac 5 copii cu un gunoi care într-un final (sau de la început), le și bate. Nu avem nevoie de altele, pls, sunt destule la acces direct.

| Ririru a răspuns:

Buna,

Vai, dar văd ca la tine dracul chiar este negru, sau oare exagerezi un pic? Dacă absolut tot ce ai spus e real, nu prea stai lângă un bărbat adevărat, stai lângă un mitocan care nu stiu cât de pregătit e sa fie tata. Totuși refuz sa cred ca nu îl interesează de tine, când mai vrea și nunta. Intr o relație nu greșește doar unul, amândoi sunt de vina, iar problema in cuplul tău este destul de clasica: comunicarea.
Aveți o gravă problema de comunicare pe care doar voi o puteți rezolva dacă va mai doriți relația asta, sa stai și sa speri ca totul o sa revină la normal, nu e ok, pentru ca nu se va întâmpla( din comoditate sau alte motive). Ei, acum ca ai rezolvarea, trebuie sa stii și sa o aplici, ca e mare lucru sa nu ii spui partenerului ceva ca și cum i ai face un reproș, nu. Discuta trebuie ținuta cu calm, tu trebuie sa realizezi ce vrei sa faci cu viața ta, o sa aveți un copil și lucrurile vor deveni de 10 ori mai grele, învățați sa va iubiți cu defecte și sa comunicați absolut orice, altfel relație se duce. Când intervin probleme zilnice sunteți voi doi împotriva acelei probleme, nu tu vs el. Acum, fie ca rămâi cu el sau nu, învață sa comunici cu partenerul tău, iar dacă n ai cu cine după lungi încercări, renunța din timp.

| RAY a răspuns (pentru Julia92Anna):

Copii voi va intelegi? discutati des?

| Julia92Anna explică (pentru LoveSleep):

Tu crezi ca planul meu a fost sa am copil? A fost accidental.In caz ca nu ai aflat nu toate metodele de protectie sunt 100% sigure.

| Julia92Anna explică (pentru Ririru):

Nu am exagerat sau inventat nimic! Tot ce zic e adevarat!

| Julia92Anna explică (pentru RAY):

In ultima perioada nu.Sta cu nasul in telefonul ala de parca e viata lui la mijloc daca nu se uita ce mai e pe facebook.Si daca vreau sa vorbesc cu el, vorbesc oricum singura pentru ca nu e atent.

| RAY a răspuns (pentru Julia92Anna):

Aiurea,aia numai e relatie