Într-un sens, pare că vă manipulați unul pe celălalt.
Pare ca nu sunteți niciunul implicat 100% in relație, dacă o puteti numi relatie.
Pentru sănătatea voastră ori încerca să fixați relația pe care o aveți întrucât să fiți ambii mulțumiți, ori o încheiați amicabil.
Nu, eu am aflat de la o prietena de a lui și mi-a zis că nu mă merita că sunt o fata prea ok pentru el.
Oricum, asta e un red flag... Ceva trebuie sa se schimbe.
Toate întrebările tale sunt legate de prietenul tau și de problemele pe care le aveți. Relația voastră nu e ce trebuie.
Nu e ușor să spui că nu e ce trebuie. Știu că este o problema in sensul asta, s-au poate și eu am o vina, cine știe
Fiecare gândește în felul lui. O relație rezista daca cei doi parteneri ajung la un consens, la un echilibru, daca împreună sunt un "aparat" functional. Nu poți face asta fara niste valori aliniate. E normal să apară divergențe, nu exista potrivire perfectă din prima. Dar la fel de normal este să apară o modelare a lui și a ta pentru a ajunge la această compatibilitate. Asta înseamnă că dacă tu ii ceri in mod repetat sa nu se mai uite după altele și el e rigid din punctul asta de vedere înseamnă că el nu participă activ la acest proces de modelare.
Fapt care îți dă ție 2 variante.
Varianta 1. E ceva peste care nu poți trece și închei relația.
Varianta 2. Accepți situația și incetezi sa te mai concentrezi pe acest aspect.
Tu ești acum în purgatoriu, nici în rai, nici în iad, ești în no man's land chestie care te erodează degeaba.
Hotaraste-te.
Zic ca aceasta relatie e de mult moarta si ar fi mai intelept sa va vedeti de drum, fiecare separat.Imi pare rau.
Iisuse, cata toxicitate.
Tu de ce-l vorbesti cu prietenele tale il loc sa vorbesti CU EL despre ce te deranjeaza? Si mai ales ai fost si la unu' acasa... Nu conteaza ca nu ai facut nimic din moment ce nu poate fi dovedit decat prin vorbe. Problemele de cuplu trebuiesc dezbatute intre partneri, nu barfe intre prietenele tale ca tu nu esti in relatie amoroasa cu ele, ci cu el.
Sincer accepta consecintele si incearca sa te imbunezi, ori lasa-l liber. Nu va respectati reciproc din moment ce faceti lucrurile astea.
Pentru că nu am cu cine vorbi, oricât i-asi spune, oricâtă panarama i-a-si face nu înțelege că nu e ok. Daca nu asi avea dreptate, îți dai seama că tăceam și nu mă mai plângeam
Atunci cred ca stii ce ai de facut. Trebuie sa te pui pe tine pe primul loc si fericirea ta, chiar daca inseamna sa ranesti pe altii.