Pai pentru inceut scuze mi-a cazut netu poti sa-mi rescri ce ai scris? si am observat mesajul pe care mi l-ai scris pe tricoul de sfarsit de an
e foate dragut
pot spune ca am acelasi sentiment ca al tau
CiusSucces :*
Eu zic doar sa lasi cuvintele sa curga din tine, si fi cat mai naturala, daca faci asta totul va decurge de la sine BAFTA.
Ba laba trista. Faci cam mare panarama pe TPU, mai lasa-ne dracu in pace. Ori zici c ai 17 ani si nu stiu ce ai pla de un picometru, ori zici ca esti casatorit si te-a muscat de scula. Mai du-te dracu si desfunda-ti tevile, nu mai sta ca *** numa' pe categoria asta, ca se vede ca duci lipsa. daca vrei panarama du-te in alta parte. Te pup:*
Ce, crezi ca n-o sa ajungi si la partea asta? restul e ritual de imperechere, si e cam penibil
Daca te place inseamna ca vrea sa ti-o dea de sa chitai
Nu sug mai bine decat tine. Macar eu sunt homosexual si mandru de asta si stiu ce vreau! Nu ca tine, "cum sa ii zic baiatului pe mess, ca vreau sa i-o sug?" la varsta ta, ma jucam cu papuselele, nu mergeam in limba dupa baieti.
Si inca ceva. De ce pui intrebari in care spui ca te-a muscat o prietena de scula, si vrea nevastata sa va cotaiti? Nu mai esti homosexual? PAM PAM