| CariocaAlba a întrebat:

:* Un tip pe care il plac,a aflat asta. straight face Si la o discutie pe net mi-a zis c ma place si el si ii place cum arat. Mai vroia sa spuna ceva,doar c din pacate mi-a cazut netu'! at wits' end DAMN! Si astept sa intre din nou pe messenger. >: Daca nu ma baga el in seama ce sa ii zic? Si cum pot ajunge sa ii spun in cel mai frumos mod c il iubesc?thinking cu cateva zile inainte mi-a scris pe tricoul de sfarsit de an c ma pupa si c ma iubeste. Ma gandeam sa ii zic c il subscriu,iar apoi sa ii zic:"Si da,te iubesc. happy" E ok?laughing Alte sfaturi? >: Dau funda pentru un raspuns rapid, poate intra oricand.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Pai pentru inceut scuze mi-a cazut netu poti sa-mi rescri ce ai scris?raised eyebrows si am observat mesajul pe care mi l-ai scris pe tricoul de sfarsit de an blushing e foate dragut blushing pot spune ca am acelasi sentiment ca al tau day dreaming
Ciusbatting eyelashesSucces :*

13 răspunsuri:
| Stalker2121 a răspuns:

Eu zic doar sa lasi cuvintele sa curga din tine, si fi cat mai naturala, daca faci asta totul va decurge de la sine big grin BAFTA.

| Edy_Matache_1989 a răspuns:

Eu zic ca este ok

| CariocaAlba explică (pentru Diavolulestefemeie):

Genial.

| Diavolulestefemeie a răspuns (pentru CariocaAlba):

Știu laughing

| CariocaAlba explică:

Ba laba trista. Faci cam mare panarama pe TPU, mai lasa-ne dracu in pace. Ori zici c ai 17 ani si nu stiu ce ai pla de un picometru, ori zici ca esti casatorit si te-a muscat de scula. Mai du-te dracu si desfunda-ti tevile, nu mai sta ca *** numa' pe categoria asta, ca se vede ca duci lipsa. daca vrei panarama du-te in alta parte. Te pup:*

| MentaI a răspuns:

Si mai zici ca iti place sa te bata peste bot cu ***.

| CariocaAlba explică (pentru MentaI):

Coaie,you suck, honey! :* Asta pentru ca stiu c iti place.

| MentaI a răspuns:

Ce, crezi ca n-o sa ajungi si la partea asta? restul e ritual de imperechere, si e cam penibil
Daca te place inseamna ca vrea sa ti-o dea de sa chitaiwinkingwinking

| MentaI a răspuns (pentru CariocaAlba):

Pupa-ma pe preput.

Aici ai dreptate. laughing)

| MentaI a răspuns (pentru CariocaAlba):

Nu sug mai bine decat tine. Macar eu sunt homosexual si mandru de asta si stiu ce vreau! Nu ca tine, "cum sa ii zic baiatului pe mess, ca vreau sa i-o sug?" la varsta ta, ma jucam cu papuselele, nu mergeam in limba dupa baieti.

Ce varsta am eu boss?

Si inca ceva. De ce pui intrebari in care spui ca te-a muscat o prietena de scula, si vrea nevastata sa va cotaiti? Nu mai esti homosexual? PAM PAM