| Shaya a întrebat:

V-am mai zis ca am o relatie de la distanta. Ei bine el a venit pentru un concurs la mine in oras.Aseara am fost cu el la hotelul la care e cazat.Ne-am strans in brate, ne-am sarutat am vorbit, am povestit dupa toate astea m-a luat in brate si m-a pus pe pat.Ma mangaia si ma saruta. El in camera statea doar in boxeri si cu vorbele dulci mangaierile si eu am ramas in sutien si boxeri.Ma masa usor in punctul "H" (sa nu vb urat >.

Răspuns Câştigător
| AnotherCatWoman a răspuns:

Si eu care credeam ca vrei sa ne tii in suspans laughing)) Poate ca ma insel, dar daca erau implicate si sentimente in joc, nu se supara deloc, ci te lua frumos in brate si iti zicea ca-i ok, se simte bine in prezenta ta si nu are nevoie de mai mult, sau ca pentru el e destul ca sunteti in momentul ala impreuna, intelegi tu, dulcegarii d-asteawinking Morala:Fa doar ceea ce este bine pentru tine!

8 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Si? ce ati facut? ce s-a intamplat?

| chipanoo a răspuns:

Si?

| superdorex a răspuns:

Apropos tu ai 15 ani dar el cati ani are nu ai spus!

| Shaya explică:

Ups nu s-a pus tothee hee greseala mea asa continuarea: asa si deodata nu stiu cum sa zic parca m-am trezit la realitate si l-am refuzat.S-a cam suparat pe mine dar ia trecut. Dilema mea este : Am facut bine ca l-am refuzat? Ar fi trebuit sa il las sa se bucure? Diseara merg iar la el caci poimaine pleaca.Ce ziceti sa il las sa faca ce vrea? Ma scuzati inca odata ca nu am vazut ca nu s-a pus toata intrebarea.

| Shaya explică:

Are 17 ani

| AnotherCatWoman a răspuns:

Ok, si acum te lauzi sau ce?
Aldea47 face concurs de povestiri erotice, deci cred ca te incadrezi tongue

| cuvant a răspuns (pentru Shaya):

Daca iti dorsti lasa-l. daca nu. e bine ca l-ai refuzat

| dany852456 a răspuns (pentru Shaya):

Bai nene fa ce vrei tu nu ce vrea el! Aolo unde va e mintea in ziua de azi? D'aia isi bate joc toata lumea de voi si dupa aia tot noi suntem niste porci!laughing) Broavo!