Buna! Mie unu imi place mai ales daca stie sa-l faca asa ca la carte ...si pentru cei care zic ca nu e igienic, sexul oral in general se face dupa un dus si pana la urma e tot o piele. Felicitari pentru ca practici si sexul oral! :*
Cum de ştii că nu-ţi place dacă nici măcar n-ai încercat o dată?
Şi ca să răspund la întrebare: e o plăcere " interzisă " de societate, dar totuşi un deliciu.
Buna.
Nuu imi place acum, nu imi va place niciodata
Paa-Paa
În fine, nu ai de unde să ştii ce-ţi rezervă viitorul.
Noapte bună
Se vede ca multi dintre cei care au raspun aici nu au habar de asa ceva sau nu au incercat asa ceva deci ca atare raspunsurile sunt pe masura experientei lor :-J.Eu unul sunt de parere ca e o activitate placuta atata timp cat totul ramane intre parteneri si bineinteles asta implica si o igiena ca la carte.
Da asa e... nici eu nu imi imaginam ca voi face asa ceva dar uite dupa cum spune si AteulAnonim nu stii ce iti rezeva viitorul
Orice incita si place amandorura merita facut incercat sau daruit...asta cred ca este raspunul corect
Pentru mine este normal sexul oral si imi place sa mi se faca cat si sa fac unei fete
Da mie imi place mult sa mi se faca dar sa si fac unei fete, daca vrei sa mai vb da add la mrns_adrian