anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna va rog ajutati-ma si p mine cu un rasp... daca sunt virgina exista vreo posibiltate sa raman virgina daca iubitul a ejaculat pe labiile mele? chiar daca m am spalat? mersi mult

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Spermatozoizii migreaza rapid in vagin, fiindca este mediul care le place cel mai mult. Nu cred ca te-ai spalat suficient de repede (sunt suficiente 10-15 secunde). Insa riscul este totusi mic, dependent evident si de perioada ta fertila.

| kidulinha a răspuns:

Virgina ai ramas... Dar probabil si insarcinatahappy
Mai joaca-te asasmug

Succes.
M.

| carmin a răspuns:

Cred ca intrebarea ta era in felul urmator:''Buna! Va rog, sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Daca sunt virgina, exista vreo sansa/posibilitate sa raman insarcinata, daca iubitul meu a ejaculat, pe labiile mele? Chiar daca m-am spalat? Merci mult!''
Raspunsul este:
Sunt sanse, destul de maricele, ca sa ramai insarcinata.
Data viitoare protejati-va, sau sa ejaculeze in alta parte el (nu pe tine).

| Silviu591 a răspuns:

Daca nu te-a penetrat esti virgina.

| eugem35 a răspuns:

Da deunde sigur ai ramas insarcinata. ciar asa naiva est crezi ca ramai isarcinata ca a ejaculat pe tine tu cred ca ramai insarcinata daca te **** in cur si termina in anusul tau ala mare. ha ha ha ha ha

| elamit a răspuns:

Da exista posibilitatea sa fi insarcinata.

| usernamemada a răspuns:

Scuza-ma, dar ce naiba de virginitate e astarolling on the floor? Tu crezi ca virgin esti numai fizic? Daca o tipa are himen dar se rupe de sex oral si alte cele tot virgina crezi ca e?rolling on the floor

| anna24k a răspuns:

Atata timp cat esti virgina, adica himenul tau e intact si la locul lui, nu a existat penetrare intravaginala, normal ca ai ramas virgina si nici o sansa pentru o ''posibila'' sarcina! Sper ca ti-am fost de ajutor, take care!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai fost in perioada fertila exista posibilitatea sa ramai insarcinata.Si virginele raman insarcinate atunci cand sperma ajunge unde trebuie

| sky_3693 a răspuns:

Raspunsul meu este la fel cu al lui Carmin.Sunt de acord cu el.
Inca ceva, daca nu te-a penetrat esti in continuare virgina.