Este lipsa de respect pentru persoana ta sa tot faci sex in aceste conditii. Aceasta relatie nu mai poate avea un viitor, asa ca, la o cafea, spune-i adevarul si vedeti-va fiecare de drumul vostru.
Probabil a cam intervenit monotonia. Incercati si voi chestii noi. Si n-o mai faceti chiar in fiecare zi, ca ti se cam ia. Mai lasati 2 zile de pauza intre partide.
Cum adica " sa treaca si asta "?
Nu te supara ca te intreb dar cat de des face-ti voi dragoste pe saptamana/luna?
E posibil ca el/voi doi sa fi facut dragoste de mai multe ori pe saptamana si pana la urma pentru tine asta a devenit plictisitor sa zic asa. ( bine cuvantul plictisitor nu e chiar ceea ce vreau sa zic ...nu imi vine acuma cuvantul potrvit ) deci sfatul meu este sa ii ceri prietenului tau sa luati o pauza ca eu cred ca poate sa stea si el 1, 2 luni fara sex si poate dupa pauza asta o sa iti mai vina pofta de sex.
Daca ii spui asta cu sinceritate sigur te va intelege de unde stii ca el nu simte acelasi lucru?! Mai bine discutati impreuna aceasta problema.
vlad2012d întreabă: