| Blaga_Andrada_1984 a întrebat:

Buna va rog frumos sa ma ajutati am doar 15 ani si sunt insarcinata in 2 luni totul s-a intamplat in felul urmator : parintii mei fiind plecati in Germania eu am avut o relatie cu un baiat de 21 de ani parinti au stiut de aceasta relatie dar dupa un timp eu a simtit nevoia ca ar trebui sa ii daruiesc mai mult iubitului meu deoarece relatia noastra avea deja 3 ani asa ca intr-o noapte sa a avut loc prima mea noapte de dragoste, a fost una placuta dar putin dureroasa dar speciala. dupa scurt timp au inceput simptomele de greata etc si intarzaierea menstruatiei, i-am spus iubitul meu ca poate sunt insarcinata si am plecat impreuna cu el la ginecolog cand am aflat nu stiam ce sa fac.Si acum nu stiu cum sa le spun parintilor! VA ROG ajutati-ma, spuneti-mi CAT MAI REPEDE!

40 răspunsuri:
| MymyMihaela a răspuns:

Fa avort si gata. Daca nu o faceti si voi protejat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi nu aţi auzit de prezervativ?
Stai să se dezmeticească iubitul tău de 21 de ani şi să îşi dea seama că a lăsat o fetiţă de 15 ani însărcinată.
Va fugi din ţară dacă e deştept şi te va lăsa cu ochii în soare. Decât să fie arestat pentru pedofilie şi sau să plătească pensie alimentară toată viaţa.
A fost o noapte de dragoste plăcută, specială pentru tine şi doar o joacă pentru el.
Cât despre cum să le-o spui părinţilor tăi fără să te bată până nu mai ştii unde eşti, procedează în felul următor:
"Mamă, tată, am cancer şi sunt pe moarte.
Doar glumeam, sunt însărcinată!"
Va merge.
Cât despre copil, nu fă avort şi nu îl abandona, nu-i vina lui că mă-si i-a plăcut viaţa de la 15 ani. Numeşte-l Robert şi învaţă-l să fie şmecher. Dacă e fată, numeşte-o tot Robert şi învaţ-o să nu fie ca tine.

| lucifer12345678 a răspuns:

La 15 ani ai deja 3 ani de relatie
este foarte devreme.nu vreau sa te critic prea mult pentru ca este prea tarziu
parintii tai sunt vinovati ca au acceptat o asa relatie
el te vrea ca si sotie?
sau viitoare sotie?
oricum nu te poti marita la varsta asta
poate iti spune ca te ia cand mai cresti si dupa aia ramai si singura si cu un copil
cred ca ar trebui sa-l dai afara si alta data sa ai grija

| mihai69 a răspuns:

Doar de curiozitate - „amicul" ce a spus când a aflat că va fi tătic?
Părinților trebuie să le spui adevărul: „am fost o proastă, m-am lăsat amăgită de [numele dobitocului] și din cauză că am avut încredere în el, acum vom fi părinți. Am hotărât să facem nunta prin august." happy
Sau îi întrebi: „voi știți reclama aia, cu faza când o tanti spune 'o să avem un nepoțel'? Ei bine, și voi!"

| BogdanMike a răspuns:

Esti prea micuta pentru asa cevabig grin. Pacat.

| unprietenaproape a răspuns:

ai facut o greseala care poate avea consecinte asupra ta pentru tot restul vietii. trebuie sa le spui. si nu mai trage de timp, sarcina ta e avansata. te ai putea preface ca ti e rau si l ai putea ruga pe medicul tau sa le spuna

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Pai ce poti sa faci altceva decat sa le spui parintilor sau cuiva mai apropiat pentru ca probabil te-au lasat in grija cuiva. Si sa te gandesti daca vrei sau nu sa pastrezi copilul, ai 3 ani de relatie in spate nu e de ici colo, desi mi se pare un pic ciudata si ireala intrebarea ta. 15 ani si 3 ani de relatie hmmm

| milan9 a răspuns:

Imi pare nespus de rau pentru o astfel de experienta. Iti trebuie acum multa maturitate pentru o decizie care ii priveste in general pe cei maturi…

Ce se poate spune? Acesta este scopul pântecelui matern: sa procreeze, sa dea nastere. In nici un caz acum sa nu te gandesti ca acest pantece matern ar putea fi cumva, iarta-mi expresia, …si temporar loc pentru un măcel al acelui copil, al tau, ce nu are vreo vina. Nu poate fi doar "temporar". E ca si cand "scena crimei" te-ar insoti toata viata.
Nu in zadar se spune ca "sangele varsat nu se usuca niciodata".

Esti la o vârstă tanara dar cred ca ai auzit cazul femeilor ce au facut avort si nu ş-au mai revenit niciodată psihic după ce au pus capat vietii copilului lor (un copil care în stare prenatala deschide ochii, zâmbeşte, şi care simte şi prezenţa pericolului dinainte ca forcepsul sa îi sfasie putin cate putin trupul);

Nimeni poate nu-ti va spune, dar trista "strategie a struţului", de a ascunde capul în nisip, de a intra intr-o sala de chiuretaje sub anestezie, fara sa vezi sau sa auzi nimic, sa stii ca nu rezolva problema. sad

Chiar dacă doar doctorul este cel care îşi mânjeşte fizic mâinile cu sângele fiului ei, insa si sufletul "mamei" va fi mânjit indirect cu acel sânge, pentru veşnicie însă. Penitenţa şi căinţa morală pentru o crimă săvârşită poate să aduca dupa vreo 20-30 de ani de Canon iertarea divina, dar din amintire nu va disparea…
La varsta ta acest copil il poti da spre adoptie...

| Zenithf a răspuns:

La noi pe strada este o fata-femeie care a facut bebe la 15 ani. Si, cu ajutorul parintilor, se descurca, si fetita ei merge in curand la scoala.
Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un consilier pregatit pentru asemenea cazuri, sa faci apoi o ecografie, sa vezi si tu minunatia pe care altii, rece, te sfatuiesc sa o avortezi, si impreuna cu consilierul acela ai putea sa-i anunti pe parinti.
Nu lua o decizie pripita pe care este foarte posibil sa o regreti toata viata.
Uite niste adrese aici: http://stiripentruviata.ro/centre-de-consiliere-pentru-criza-de-sarcina/

| milan9 a răspuns:

Vizualizeaza te rog http://www.youtube.com/watch?v=i2r8DdiKxr8&list=PLC0E0E6080E69CA96
La min. 1:16 si min 6:06 se prezinta situtii aproape identice cu a ta... :(

| MotanAndrei a răspuns:

Nu e o solutie avortul, plus e un lucru rau pentru tine, sufleteste. Gandeste-te ca un copil e un dar sufletesc. Daca ai avorta, dupa ar venii un moment in care vei regreta avortu si te vei inchide in tine, fara a mai impartasi cu nimeni greutati, sentimente etc. Intr-un fel e alegerea ta, in altu e pierderea ta. Iar faza cu parinti, vor intelege. Daca nu, ai posibilitatea sa dai vina pe ei spunandu'le:,, E vina voastra ca m'ati lasat sa'mi fac de cap '' sau ceva gen laughing. Te descurci. smug Multa bafta!

| Vektor a răspuns:

Din caste stiu pana in 3 luni poti face avort.

ce prieten pedofil ti-ai gasit..adica el la 18 ani umbla cu fetite de 12 ani? laughing

bafta.

| camay14 a răspuns:

Nu crezi ca a fost putin cam devreme? Dar daca tu ai simtit asta si crezi ca merita, sa zicem ca e ok, dar trebuia sa va protejati. Incearca sa le spui parintilor tai, daca au acceptat relatia si ei au o parte din vina si ar trebui sa accepte acesta situatie. Oricum nu face avort, este copilul tau, el nu e vinovat ca nu v-ati protejat voi, consider ca merita sa traiasca.

| pietrean a răspuns (pentru MotanAndrei):

Daca nu a gandit inainte de a-si incepe viata sexuala(la 12 ani!), crezi ca o sa realizeze ceva, acum, daca avorteaza? Ma indoiesc! Minte de copil!
Nici nu stiu ce sa-i raspund, cat sunt de indignata.Au raspuns altii si pentru mine.

| pietrean a răspuns:

Acum spui ca ai DOAR 15 ani? Cand ai dat de necaz? Pana acum nu ai stiut ca esti minora si mai ales,fara minimele cunostinte de sexologie?
Acum,virilul de amic("iubitul"), sa-ti plateasca o cunsultatie si avortul la o clinica particulara, ca sa ai cele mai bune conditii si sigure, de a avorta. Apoi, ochii pe carte si tine picioarele stranse! Ca vezi ce inseamna o "noapte speciala", se lasa cu bebelusi! Dar si cu distrugerea vietii tale de copil.

| Alcyon a răspuns:

Ar fi bine sa le spui parintilor cat mai repede si apoi sa luati impreuna o decizie. NU MAI AMANA! Avortul se poate face doar in primele trei luni! Pe urma, ramai cu bebele. Deja, la 2 luni, copilul e destul de mare. Vorbeste cu familia ta si cere-i sfatul. Vedeti daca puteti suporta costurile intretinerii unui copil, daca aveti cum sa-l cresteti etc. Astea nu-s niste lucruri pe care sa le poata hotari niste straini, pe un forum.

| sofisis a răspuns:

Daca ai deja 2 luni si tu inca esti indecisa despre cum sa le spui alor tai, cel mai probabil vei tine copilul. Pentru ca pana le spui tu lor...se fac 3 luni si dupa, pa-pa avort.
Ce se poate intampla daca le spui?
Or sa vina acasa, o sa iasa un mare tam-tam si or sa te ajute sa iei o decizie.
Daca ai fost suficient de matura si de femeie ca sa faci sex, esti sigur suficient de matura si de femeie sa suporti consecintele.
De el nici nu mai spun ca e un pedofil si jumatate.
Ideea e urmatoarea : avort ORICUM NU poti sa faci fara un tutore legal langa tine.Deci, atat pentru a tine copilul cat si pentru avort, trebuie ca parintii tai sa afle.
Zenithf te-a indrumat cel mai bine posibil dintre noi toti.

| Issa001yss a răspuns:

Ori faci avort fara sa le spui parintilor ori pastrezi copilul dar trebuie sa fii 100% sigura ca tatal copilului nu te va parasi, adica chiar daca nu te mariti cu el acum, macar sa ajute mult la cresterea copilului.

| Happyjump a răspuns:

Daca vrei poti sa faci avort, poti pana i luna a patra sau cam asa ceva esti abia a doua luna si in plus sunteți impreuna de trei ani

| Hakuouki a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper din tot sufletul sa fie baiat, motivul cred ca e evident, desi sper sa nu semene cu tatal, sunt deja destui, totusi nu a gresit tipul cu nimic ca ea a vrut sa-i ofere mai mult (din povestioara reiese ca el n-a cerut nimic, desi adevarul sigur e altul). Andreea ai avut tu noaptea speciala, acum ai ocazia speciala de a le spune parintilor tai ca vor fi bunici cand sigur nu se asteptau, eu te sfatuiesc sa nu avortezi, asta ar fi cea mai mare greseala a ta, acum ca s-a intamplat, asta e nu iti voi da eu in cap, dar mai bine iti dai singura(dupa ce se naste copilul, sa nu iasa cu probleme). Discuta cu prietenul si cu parintii, impreuna veti rezolva situatia, daca nu cumva prietenul va fugii cum a spus si don Ancient si parintii nu te vor da afara. Ai mai multa grija de acum, intrebarea mea este cum se face ca un major de 18 ani sta cu o tipa de 12?

| Sxx a răspuns:

Încă o viață distrusă. Nu vreau să te dezamăgesc însă, asa cum ai facut-o și te-ai simțit bine, așa trebuie să procedezi și acum... adică să vorbești despre asta cu părinții tăi.
Nu suntem noi în măsură să luăm decizii în locul părinților tăi!
ALTĂ DATĂ GÂNDEȘTE ÎNAINTE DE A FACE CEVA!
Nu vă pot înțelege, știi foarte bine riscurile presupun la 15 ani, era imposibil să fii neinformată, tu sau iubitul tau.winking
Acum descurcă-te, i'ați viața în mâini așa cum ai fost capabilă să faci si "asta".
Îmi pare rău că MAi există astfel de cazuri in România anului 2014!
Baftă in continuare! Sper să îți fie de folos ceea ce am incercat să-ți spun aici! happy

| Oana92 a răspuns:

Ia-l pe iubitelul tau de mana si vorbiti cu parintii tai IMPREUNA. La telefon, pe skype, oriunde, dar vorbiti si repede. Esti minora, esti insarcinata si prietenul tau e major. Sper sa ai niste parinti cat de cat normali si sa iasa relativ bine toata chestia asta. Bafta!

| Anamarry a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu se putea spune mai bine! " Nu-i vina lui că mă-si i-a plăcut viaţa de la 15 ani." Ce-a fost in capul lor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anamarry):

Nimic, nimic n-a fost în capul lor. Şi nici acum nu e nimic.

| NameHarris a răspuns:

Sa moara mama lu Fernandolaughing La 15 ani ai 3 ani de relatie inseamna ca de la `12 ani ai stat cu un tip de 18 ani La 15 ani ai un copil unde dracu va este copilaria ce o sa-ti povestei copilului ca de la 12 ania i avut prieten happy lol Sa vezi ce omor iti iei tu de la mata si tactu happyCel mai bine ar fi sa le spui parintilor si in preuna sa ajungeti la un acordwinking

| Dannyofficial a răspuns (pentru anonim_4396):

Care ie faza cu robert?laughing

| Dannyofficial a răspuns (pentru Vektor):

laughing)))

| Fatamuntilor a răspuns:

De aseara tot incerc sa raspund, dar ceva ma opreste!
Ca sa inteleg bine parintii au stiut de aceasta relatie, au fost de acord si nu au incercat sa te opreasca.
Mai spui ca parintii tai sunt in Germania si nu ai fost supravegeata
impreuna ci iubitul tau cel mai bun mijloc de a lua legatura cu parintii tai.Si asta cat mai urgent /Nu esti tu prima adolescenta in acesta situatia, dar nici nu trebuie sa ingrosi randul mamelor minore.
Fa ce mai bine pentru tine si ai grija pe viitor.

| LaryLarrrysaa24 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1jvwxmELBlc
Asculta te rog melodia asta.
Nu asculta mintile bolnave care spun sa faci avort, asta nu e nicio solutie.
Ar trebui sa vorbesti cu parinti tai.Ei o sa te inteleaga si o sa te ajute.

| LaryLarrrysaa24 a răspuns:

Tu de cine esti supravegheata daca parinti tai sunt in Germania? de iubitul tau?