Eu tot am zis si repet, voi faceti dar nu stiti ce. ai intrat intr-o belea mai mare ca tine. toti ti-au zis sa faci avort, fara un tutore nu poti face asta. trebuie sa vina mama ta in tara. un copil la anii tai inseamna..inseamna ca trebuie sa-ti opresti studiile, sa te transformi intr-o femeie. un copil creste un copil..mai gandeste-te si tu. vorbeste cu mama ta! ea poate sa te scoata din prapastie
E prea tarziu la 2 luni sa faci avort...le spui parintilor apoi il nasti prin cezariana. Daca parintii tai il vor, il pastreaza, daca nu, il dau la adoptie.
La varsta ta, de 16 ani, crezi ca este politicos sa te adresezi in acest fel? EU CRED CA NU!
Probabil si "pasiunile" tale iti influenteaza comportamentul nevrotic si vulgar.
Incearca sa te abtii, macar in spatiul virtual.
Buna, Andrada,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Stai ca sunt mai proasta de fel cum naiba un baiat de 18 sa fie cu o fata de 12 si relatia sa tina 3 ani. Acum serios fa avort chiar nu poti intretine un copil iar iubitul tau...ce pot sa zic m-a dat gata.
Ai innebunit are 15 ani ce naiba face cu copilul. Daca a fost atat de iresponsabila incat sa faca sex neprotejat imi si imaginez ce parinte bun va fi.
beausingurlamasamea întreabă: