Acest baiat nu te iubeste cu adevarat. daca te iubea nu-l mai interesa trecutul tau ce ai facut asa cum pe tine nu tea interesat ce a facut el in trc nici pe el nu ar trebui sa faq asta sau sati reproseze sa te faq sa te simti prost prin simplul facut k ai fost q varul lui.din cate am citit eu in descrierea ta uh esti km slaba de inger faci tot ce iti zice el.gresesti si eu am fost pusa intr-o postura cv de genul asta q un baiat la fel de posesiv pot spune sh stiu cum e revenind la tine ar trebui sa iei atitudine fata de el el tea vazut k poate sa faq orce din tine sh profita k un nesimtit scuza-ma cati zic asta totusi tiai indepartat colegii prieteni nu mai iesi q nimeni k sai faci lui pe plac nu mi se pare normal ia atitudine fata de el sh daca vezi k se schimba incerca sa schimbi cv in viata ta poate chiar pe el pentru cati faci rau singura.
Ma sora mea, nu prea ma pricep eu la iubeala da asta e mare magar, o sa primesti un raspuns corespunzator, cu toate ca eu daca as fi tu l-as scuipa in mecla si l-as da dracu, care o sa te mai scoata din impasul in care esti, eu cred ca a vrut si el ce vreo mai toti baieti si acum vrea sa scape de tine animalul, ah domnica de ce nu sunt eu vecin cu voi?
Off..il iubesc mult dar mereu isi aduce aminte, eu am fost foarte cuminte cu el si crede-ma ca nu stiu ce sa mai fac.A fost o greseala imensa intr-o perioada cand credeam orice.Il iubesc sincer.ce as putea sa fac?
am stat si m-am gandit, nu merita sa-ti strici sanatatea pentru asemenea om, asta cu aducerea aminte e vrajeala din partea lui, nu stie cum sa faca sa te lase, am vorbit si cu mama si tot asa mi-a zis, o sa te doara ceva timp dar lasa-l ca te imbolnavesti
Am facut o greseala acum mult timp,si el stia de la bun inceput, imi tot spune ca il doare ca nu am fost virgina, i-am spus sa fie cu alta fata sa isi gaseasca o fata cum vrea el, si mi-a spus ca nu vrea sa ma lase ca ma iubeste, dar doar ca il doare.
Offf daca ai sti ce greu imi e...e obsedat ca il mint mereu, si eu stau numai acasa..si nu stiu cum sa ma mai port q el
Soroooo, nu merita sa te chinui pentru asa om, baieti sunt destui, iete la mine nu iti plac? dracu sa ma ia iti zic sora si ma dau la tine vezi ce se intampla daca nu dau pe la beserica,'nafura si cadelnita cu tot cu popa , sper ca ti-am adus putin zambetul pe buze, mama mi-a zis ca astfel de oameni te face sa inebunesti doar cu o vorba, lasa-l draga si gaseste-ti un baiata care sa te aprecieze la adevarata ta valoare