anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog frumos sa scuzati rubrica, nu stiu daca am postat intrebarea unde trebuie dar totusi: sunt un baiat cu un vitor stralucit(tocmai mi-am luat permisul, dar nu am masina) dar am o mica problema sunt instabil din punct de vedere psihic si vreau sa ma dezvirginez( nu ca as fii virgin, prietenii din valcea nu trebuie sa afle) ei na si sunt instabil psihic deoarece nu sunt constient de orientarile mele sexuale ...cand vreau sa dau, cand vreau sa iau, dar na, nu luati in considerare ce am scris, ca nu asta era intrebarea, voiam sa va intreb daca pot sa intru la piscina din valcea doar cu permisul fara sa platesc biletul

9 răspunsuri:
| AdiBoSSdeBoSS a răspuns:

Te scuzam pentru faptul ca gresesti rubrica dar nu putem sa te scuzam pentru ca nu sti ce orientare sexuala ai, e imposibil ca tu sa intreti relatii sexuale cu fete, e ok sa o iei si logic ca nu poti intra la piscina cu permisu, cu ala poti doar sa atragi baieti dar daca bei mult lapte si o sa ajungi imun la kriptonita o sa reusesti sa intri doar cu permisul de biblioteca.

Răspuns utilizator avertizat
| Swal a răspuns:

Cati ani ai copile?

| irrumator30 a răspuns:

In sensul ca ai fi bisexual? Nu stii daca sa mergi sa mergi sa ai o aventura sexuala cu un barbat? Asta depinde doar de tine si de ceea ce iti doresti.

Intrebare: ai fost vreodata cu un barbat? Ai grija cum iti alegi partenerul daca te decizi sa ai astfel de aventuri, sa nu-si bata joc de tine, din punct de vedere sexual. Sa fie intelegator, si sa faceti doar ceea ce iti doresti tu.

| lolly a răspuns:

Intrebare pusa aiurea.

| drhotzu a răspuns:

Mda... si fac pariu ca te crezi foarte inteligent pentru ce ai postat acum...
dar ghici ce? e plina tara de "inteligenti" ca tine! si stii cu e cu prostia? cu durerea? toti ati fi tipat acum!
dar na tu poti sa crezi ca esti tare destept!

| darrio2007 a răspuns:

Viitorul stralucit nu se citeste pe un permis.In legatura cu orientarea sexuala mai asteapta 2-3 ani.Ai sa vezi ca nu mai gandesti ca acum.

| Smileygirl23 a răspuns (pentru AdiBoSSdeBoSS):

Bun raspunslaughing

| TizZu15 a răspuns:

Nu se poate decat prin plata.