Tu pur si simplu ai nevoie de afectivitate, oricata ti-ar oferi matusa. Ai nevoia de acea afectivitate din partea familiei, acea siguranta ca esti in normalitate si ai familia ta (cred eu mai ales tipica femeii). De obicei ochii care nu se vad se uita, oricat te-ai chinui sa tii legatura (sentimentele se racesc) dar tu continui sa te minti ca traiesti pentru respectivu si simti pentru el pentru ca in momentul de fata e planul tau de intrare in normalitate.
Eu ti-as recomanda sa uiti o perioada de partea sentimentala si sa-ti vezi de cariera, pentru ca dragostea nu tine de foame, barbati gasesti peste tot, iar daca relatia este cu adevarat serioasa, nu va suferi cu nimic (deci nu vad ce motive de enervare ai avea).
Fa-ti prieteni, distreaza-te, COMUNICA, creeaza-ti alte principale preocupari si lasa dragostea o perioada pana se mai linistesc apele (liceu, facultate, cariera/servici). Toate la timpul lor.
In primul rand ca niciodata o relatie ascunsa nu poate avea un viitor frumos. Nu stiu cati ani ani de plangi asa usor, dar poate ca este timpul sa-ti gasesti si sa iubesti un baiat loco. Daca nu te pupi acuma, atunci cand?