| GabriellaGabby a întrebat:

va rog sa aveti rabdare sa cititi tot, dar pentru mine e important!
Prietena mea i-a spus baiatului acela ca imi place de el si ca vreau sa fiu cu el dar el a zis ca nu-i place cum arat, ca sunt urata.Eu dupa aceea i-am lasat un mesaj in care i-am zis ca nu e adevarat nimic din ce a spus.Acum ma gandesc ce o sa creada el despre mine dupa toata nebunia asta ca fata aceea ii zice ca vreau sa fiu cu el si alte chestii apoi apar eu si ii zic ca nu e adevarat (si chiar nu era, NU vroiam sa fiu cu el) si sa ignore mesajele care i le.a trimis despre mine.Eu chiar nu vroiam sa fiu cu el, da fata aceea asa i-a zis si acum chiar ma gandesc la ce o sa creada despre mine.
Oare am procedat bine, spunandu-i ca a fost o minciuna, adica spunandu-i adevarul?
Funda kiss

10 răspunsuri:
| suciu_6907 a răspuns:

Da normal daca tu nu ai vrut sa fi cu el bine ai facut ca i.ai lasat mesaj. ai procedat corect i-ai spus adevaru.trb sa te intalnesti cu el si sa.i zici in fata eu nu vreau sa fiu cu tine, tipa care ti.a spus vrea sa isi bata joc happy si fata in fata isi dadea seama singurhappy

| whatevernvm a răspuns:

Daca nu iti place de el, atuni de ce te agiti asa?
Nu trebuia sa ii dau nici un mesaj sa il convingi, nu trebuia de fapt sa iti pese de el sau de individa din moment ce nu ai nici o treaba cu el. parerea...las-o naibii, daca are o parere proasta despre tine, cu mesaje stresante poate si-o schimba din rau in mai rau.

Sfatul meu e sa nu mai zici nimic, sa nu iti pese, lasa-i sa zica ce vor.

Bafta!

| Ekcstsy a răspuns:

Daca nu iti pasa si daca nu vrei sa fii cu el de ce te agiti asa de tare? Daca era sa fii in limba dupa el si sa iti doresti sa fii cu el si te afecta ceea ce a spus ok inteleg dar daca nu vrei sa fiti impreuna... da-l draq cu parerea lui. Sunt convins ca esti draguta si O singura parere nu trebuie sa te afecteze in nici un fel.

| Gogu06 a răspuns:

Crezi ca ala nu are alta treaba decat sa se gandeasca la tine. A si uitat. Explicai ca nu vrei sa fii cu el si ca de fapt prietena ta e batuta in cap si vorbeste gura fara ea. Iar daca a zis de tine ca esti urata, e un cioban pro.st care chiar nu merita sa ii dai explicatii.

| GabriellaGabby explică (pentru whatevernvm):

Sincer, imi place de el sau cel putin mi-a placut nici eu nu mai stiu laughing dar totusi nu vroiam sa fiu cu el!

| whatevernvm a răspuns (pentru GabriellaGabby):

Pai se explica.

| whatevernvm a răspuns (pentru GabriellaGabby):

Eu in locul tau nu gaseam explicatii daca ma facea urata. Ori nu il bagam in seama, ori imi bateam joc de el pana ma plictiseam.
Nu te umilii in fata nimanui.happy

| GabriellaGabby explică (pentru whatevernvm):

Stiu, ai dreptate
Dar totusi acum nu mai vreau nici sa dau ochii cu el..ma gandesc sa nu-mi zica ceva, eu fiind si putin timida.

| BiancaGabriela2000 a răspuns:

Scumpo, stai calmaa binee puppy dog eyes
Nu esti urata! Nicio fata nu e urata! Nicio fata nu trebuie sa se simta urata!
Si tu stii foarte bine cat de speciala esti, si atata timp catr baiatu' ala zice asta nici nu ar trebui sa te mai intereseze!
Daca nu il placi nu ti face griji, e doar o jigodie pentru ceea ce a zis si eu sincer m as indeparta de asa zisa prietena a ta care tot vre sa bage raca :* Staii calma!
Esti frumoasa!

| alinak a răspuns:

Da. ai procedat corect. si poate el a zis asa... poate te place dar nu a vrut sa ii zica ei!