Tu chiar nu ti-ai dat seama pana azi ca ea este "dama de companie" sau de consumatie?
Daca vrei o relatie serioasa, cauta-ti o femeie serioasa, pentru ca asta numai barmaninta nu este, chiar daca asa este scris pe ecusonul ei.
Serioasa ca tine sper
Nu are o aventura, are o relatie
Vezi cum faci, si rupe-te de ea.
E genul de femeie careia ii place sa se "rupa", savureaza aventurile astea, si probabil nu o sa se lase nici dupa 40 de ani.
Sa nu-ti para rau daca ajunge sa-si scoata certificat medico-legal dupa ce o prinzi in fapt, aia o sa-ti fie singura consolare
Nu cred că are o aventură. Are mai multe. Dar nu te așteptai? Nu e ca și cum ai fi cunoscut-o la biserică unde lucra ca și voluntară. Și e și mai mare decât tine.
"Credeți că este posibil să aibă vreo aventură fără ca eu să știu iar ea să mă mintă?" - nuuuu, doamne fereste. Este ceva perfect normal si rational sa vii cu pantalonii patati de sperma de la serviciu!
) Da, normal ca are pe altul/altii.
Cand banui s-ar putea chiar sa fie ceea ce banui.
Nu iti mai pierde timpul. Cauta alta.
Femeia asta nu e potrivita pentru tine. Lasa-o balta! Esti tanar si poti gasi pe cineva mai bun.
O situație toxică! Aveți grijă să nu luați vreo boală venerică nevidecabilă de la ea.
Salut,
Caută-ți altă femeie, asta a luat-o pe ulei de tânără și e defectă. Nu mai pune botul la minciunile ei, e clar că e treabă serioasă, tu ești doar umerașul unde își pune haina, restul party-hard.
Mai bine ți-ai căuta în timpul ăsta liber al tău, o tipă cu capul pe umeri cu un job decent, și las-o pe asta.
Spor!
Daca o placi mult, ori vorbesti cu ea astfel incat sa se schimbe relatia in bine, ori te desparti de ea, sincer, e clar ca are pe tcimeva. Nu are rost sa intru in alte discutii, asta e adevarul, asta este de facut.
Mutubal întreabă: